transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-11-2013

Aproape 60% dintre romani ar renunta la job pentru a lucra de acasa - studiu BestJobs.ro

Aproape 60% dintre romani ar renunta la job pentru a lucra de acasa - studiu BestJobs.ro

Aproape 60% dintre romani ar vrea sa renunte la un angajator full time si sa se intretina strict din proiecte de freelancing, lucrand de acasa, potrivit unui studiu realizat la finalul lunii octombrie 2013 de platforma de recrutare BestJobs.ro.

Astfel, 57% dintre participantii la studiu s-au declarat foarte interesati sa faca pasul de la un job la birou la unul de acasa, in timp ce alti 27% lucreaza deja la proiecte de freelancing care le aduc bani in plus, pe langa un job full time. De asemenea, 14% au reusit chiar sa renunte definitiv la un loc de munca full time, castigand din proiecte suficient incat sa se intretina.

Interesant este procentul celor care nu sunt atrasi sub nicio forma de astfel de metode de a-si castiga existenta, acesta fiind de doar 2% dintre respondenti.

Din studiu reiese ca si in Romania exista numeroase firme care accepta colaborarea de la distanta, in contextul in care 73% dintre cei care lucreaza deja ca freelanceri in diverse arii de activitate colaboreaza tot cu anumite companii din Romania. In schimb, pentru afaceri din strainatate presteaza munca platita de acasa numai 27% dintre respondenti.

Totodata, 40% dintre cei care lucreaza ca freelanceri dedica proiectelor suplimentare maxim 2 ore pe saptamana, in timp ce alti 35% lucreaza cateva ore in decursul celor sapte zile. In acelasi timp, 5% dintre freelanceri lucreaza doar in week-end, iar 20% sustin ca, uneori, proiectele le ocupa mai mult timp decat jobul full time.

Cei mai favorizati la capitolul acesta sunt persoanele care activeaza in zone precum jurnalism, graphic design, marketing, dar si IT sau servicii legate de sectorul financiar.Potrivit rezultatelor sondajului, piata muncii este intr-o continua schimbare, iar romanii sunt in pas cu tendintele externe, ajutati si de cresterea ratei de acces la Internet pentru a isi suplimenta veniturile. Nu este de mirare, avand in vedere ca rata de penetrate a Internetului in Romania a atins 53% la nivel national si 63% la nivel urban, in segmentul 15-45 de ani, conform unor date publicate la inceputul celui de-al doilea semestru din 2013. Mai mult, romanii petrec in medie 18 ore pe saptamana navigand pe Internet, ceea ce ii claseaza pe locul al doilea in topul europenilor care petrec cel mai mult timp online, dupa ucraineni.

Studiul a fost derulat in perioada 25 octombrie – 5 noiembrie 2013 de catre platforma online de recrutare BestJobs.ro.

La joburile care le permit romanilor sa lucreze de acasa se poate aplica oricand si de oriunde prin aplicatia BestJobs destinata telefoanelor mobile si tabletelor. Numarul utilizatorilor continua sa creasca simtitor, in contextul in care numai la inceputul lunii noiembrie s-au inregistrat peste 7.000 de aplicari zilnice la joburi prin intermediul aplicatiei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar