transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-02-2024 4.6073 lei 4.9759 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-02-2013

Asertiunea - o noua editie a celui mai longeviv proiect al Asociatiei Studentilor Economisti din Romania

Asertiunea - o noua editie a celui mai longeviv proiect al Asociatiei Studentilor Economisti din Romania

Asertiunea, cel mai longeviv proiect al Asociatiei Studentilor Economisti din România, va forma anul acesta o nouă generatie de jurnalisti, din 3 centre universitare din Bucuresti: ASE, SNSPA si Universitate.

În data de 4 martie 2013 va avea loc evenimentul de deschidere a proiectului, prilej cu care cei 15 participanti se vor cunoaste si vor afla programul activitătilor.

Cea de a 2-a etapă - 5-9 martie - e formată din 5 ateliere tematice în cadrul cărora participantii îsi vor îmbogăti si testa cunostintele despre jurnalismul narativ si fotojurnalism, vor învăta cum să tehnoredacteze un interviu. Mai mult, vor vizita două redactii cu profil diferit si vor observa cum se realizează o revistă într-un mediu profesionist.

În următoarea etapă participantii vor scrie articole, vor primi feedback din partea editorilor de la Decât o Revistă. Cu alte cuvinte, revista Asertiunea din 2013 va fi scrisă de studenti, pentru studenti!
Evenimentul de lansare a revistei va avea loc pe 23 aprilie.

si pentru că este important ca legătura cu mediul jurnalistic să fie permanentă, după terminarea proiectului, participantii au posibilitatea de a continua interactiunile cu specialisti din domeniu si cu alti studenti care le împărtăsesc pasiunea, devenind membri ai Comunitătii Asertiunea.

"Aplică până pe 1 martie pe www.asertiunea.aser.ro si află cum e într-o redactie", este indemnul organizatorilor.Mai multe detalii legate de proiectul Asertiunea, precum si informatii despre modul de desfăsurare al acestuia - pe site-ul proiectului: www.asertiunea.aser.ro.

Asociatia Studentilor Economisti din România este un ONG înfiintat acum 15 ani, care doreste să dea posibilitatea studentilor de a se exprima, de a se dezvolta, de a se informa mai mult.

Investim în educatie, în creativitate, în studentii care vor mai mult de la facultate, care sunt într-o continuă căutare de inovatie, în viitorii oameni de succes.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Floopy
Ana Moldovanu:Conform legislaţiei een viogare, salariul Dvs se stabileşte een dependenţă de rezultatele individuale.Drept limită minimă şi garanţie a statului serveşte cuantumul minim garantat al salariului een sectorul real, care eencepeend cu 1 mai curent este stabilit een mărime de 1300 lei, calculat pentru un program complet de lucru de 169 ore een medie pe lună (Hotăreerea Guvernului nr. 260 din 25.04.2012).
Fumi
milly, evident că fiacere dintre noi am putea să ne deschidem ce2te un businees pe ceea ce ştim să facem. Ideea era de salariul pe care CCS eenţelege să-l plătească unor oameni de valoare.
Muslim
Jun25Irina Kevin Spacey este un actor extraordinar, greu de iaardnct intr-o categorie, da un farmec aparte oricarui film in care joaca. Astept cu nerabdare impresii despre rolul lui in Richard al III-lea.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar