transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-09-2013

Avenor College, noul brand al Little London, cu ajutorul Storience

Avenor College, noul brand al Little London, cu ajutorul Storience

Anul scolar începe cu un nou rebranding semnat de Storience: fosta grădinită si scoală Little London devine Avenor College. Rebrandingul marchează evolutia de la o simplă grădinită în urmă cu zece ani la o institutie ce cuprinde grădinita, toate clasele primare si gimnaziale si, din 2015, liceul.

Proiectul de rebranding a început în primăvara lui 2013 cu un audit de brand, urmat de formularea strategiei, de crearea noului nume si a identitătii vizuale, precum si de design-ul noului site (www.avenor.ro) si a unor materiale de comunicare si signalectică.

„Numele Avenor vine de la avenir (fr. viitor) si avenue (en. drum), spunând într-un mod original drumul spre viitor. Completat de noua deviză a colegiului – „creatori de viitor” – acesta vorbeste despre grija profesorilor si managerilor scolii de a creste oameni dezvoltati pe toate planurile (profesional, social, emotional si fizic) si capabili să facă fată unui viitor imprevizibil”, spune stefan Liute, director de strategie, Storience.

„Numele si identitatea Little London, potrivite pentru o institutie care a început ca grădinită, fuseseră depăsite de realitate, asa cum hainele rămân mici unui copil devenit adolescent. Noua identitate Avenor College aduce maturitatea si prestanta de care au nevoie elevii mai mari pentru a se simti mândri de scoala lor”, completează Adriana Liute, managing partner, Storience.„Obiectivul nostru a fost atins: avem un nume nou cu un potential fantastic pentru că e plin de simboluri, este usor de retinut, are sonoritate britanică dar are întelesuri în orice limbă internatională, are o vibratie pozitivă, te duce cu gândul la un spatiu plăcut în care vrei să înveti si să trăiesti. Ne regăsim în acest nou nume”, spune Diana Segărceanu, director executiv Avenor College.

Logo-ul Avenor, în forma unei stele cu foarte multe si colorate colturi, simbolizează o intersectie: spatiul în care se întâlnesc si se formează individualităti diferite si frumoase, reprezentate de dungile colorate. Ele sunt copiii, părintii si profesorii de la Avenor, care formează o adevarată comunitate. Steaua Avenor înseamnă si creativitate, pentru că îmbină simetria si asimetria, libertatea si ordinea, spatiul alb si culorile pentru a crea un simbol la fel de vibrant ca viata din comunitatea colegiului.

Pentru agentia de branding Storience, acesta este al doilea rebranding din domeniul educatiei după cel al Shakespeare School, premiat la concursul international Transform Awards in 2013.

„Când i-am ales pe cei de la Storience pentru procesul de rebranding, eram asemenea unui elev în pragul unui mare examen din viata lui, dornici să trecem în următoarea etapa a maturizarii noastre, dar plini de emotii, temeri, intrebari. Sper ca elevii nostri sa se simta la fel de bine calauziti pe drumul lor de catre Avenor College, cum ne-a calauzit Storience pe noi in procesul de rebranding”, spune Diana Segărceanu, director executiv Avenor College.

Odată cu rebrandingul, Avenor College a inaugurat un nou campus, construit la standarde occidentale.

Echipa proiectului:

Audit de brand, strategie de brand si nume: stefan Liute, Adriana Liute, Maria Dumitriu

Directie creativă: stefan Liute, Adriana Liute, Andrei Robu

Design de identitate: Andrei Robu

Web design: Alexandru Gugurel, Doru Sână

Front-end design: stefan Gugurel

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
aEB4vi I really enjoy the blog article.Thanks Again. Keep writing.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar