transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-04-2016

BCR si Scoala de Valori au lansat platforma de cursuri on-line laboratoruldecariere.ro

BCR si Scoala de Valori au lansat platforma de cursuri on-line laboratoruldecariere.ro

BCR, în parteneriat cu Scoala de Valori, inaugurează prima platformă online care îmbină e-learningul si ofertele de pe piata muncii pentru studentii din România: https://laboratoruldecariere.ro/. 

Noua platformă de e-learning lansată de Banca Comercială Română (BCR) în parteneriat cu organizatia non-guvernamentala Scoala de Valori, care include si oferte de pe piata muncii pentru tineri, are rolul de a contribui la rezolvarea unei probleme actuale: odată ce si-au încheiat studiile, multi tineri se confruntă cu dificultăti atunci când încearcă să îsi găsească un loc de muncă. Obstacolele de care se lovesc sunt cauzate din ce în ce mai frecvent de decalajul dintre necesitătile de pe piata muncii si ceea ce pot oferi studentii în termeni de abilităti, cunostinte si competente.

Laboratoruldecariere.ro este special conceput pentru a încuraja, facilita si consolida legăturile dintre studenti, profesori si persoane din mediul business din România, astfel încât abilitătile dezvoltate de tineri să fie armonizate cu cerintele existente pe piata muncii. Noua platformă va contine mai multe module de e-learning de bază care trebuie parcurse pe rând de câtre studenti. Acestia vor da un test la finalul fiecărui modul si, în functie de trecerea lui, li se va permite accesul la următorul modul. Totodată, pe măsură ce parcurg fiecare modul, studentii pot vizualiza si aplica la mai multe internshipuri, care vor fi afisate în functie de etapa de e-learning în care se află.

Tematica modulelor variază de la time management la modalităti de a-ti construi un CV si de a căuta un loc de muncă sau internship.

Ulterior, studentii vor avea acces la o multitudine de module de e-learning gratuite care vor varia de la limbi străine la cursuri de initiere în marketing, spre exemplu.

Platforma lansată de BCR în parteneriat cu Scoala de Valori se bucură de sustinerea autoritătilor de profil din România, printre care Ministerul Tineretului si Sporturilor, si de cea a organizatiilor studentesti, precum Consiliul Tineretului.

„În România există o problemă serioasă de integrare a tinerilor pe piata muncii, în timp ce economia are nevoie de premise de crestere sănătoasă în viitor. Acum avem la îndemână mijloacele necesare în mediul digital pentru a răspunde provocărilor economice, de formare si educare a tinerilor. Băncile prin natura activitătii lor au capacitatea să înteleagă si să conecteze segmente foarte diferite de clienti, nevoile si potentialul lor economic, si de aceea pentru noi, BCR  crearea de valoare economică prin investitii în educatie pentru angajabilitate, este o extensie firească a activitătii noastre.

Ne bucurăm, în acelasi timp, să constatăm că institutiile publice înteleg rolul companiilor private si al parteneriatelor pentru rezolvarea unor probleme de interes national si încurajează cât mai multe companii private să se implice în comunitate. Doar parteneriatele între mediul public, cel privat si societatea civilă garantează existenta unor programe menite să sprijine tinerii, să îi ajute să înceapă o carieră în circumstante optime si să îi ghideze în parcursul lor profesional.
Laboratoruldecariere.ro deschide o serie de oportunităti în acest sens, venind deopotrivă în ajutorul celor iesiti de pe băncile facultătii si aflati în căutarea unui job si al angajatorilor dispusi să mizeze pe ideile inovatoare, dedicarea si entuziasmul tinerilor", a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail&Private Banking BCR.

„Laboratoruldecariere.ro este platforma prin intermediul căreia orice student îsi poate imagina cum poate intra pe piata muncii si unde poate învăta cum să-si dezvolte abilitătile necesare găsirii locului în economie, creându-si cu inteligentă planul pentru succesul personal si profesional.

Platforma creează oportunitatea studentilor de a schimba perspective, de a pune sub semnul întrebării contextul actual si de a face o diagnoză cât mai clară a realitătii curente, luând în calcul si tendintele viitoare. Astfel, cu ajutorul platformei, studentii stabilesc noi destinatii pentru carieră, mai ancorate în realitătile viitoare, devenind mult mai pregătiti în a face fată volatilitătii, incertitudinii, complexitătii si ambiguitătii pietei muncii cu care acestia încep să intre în contact”, Silvia-Dana Bogdan, Head of Corporate Engagement Scoala de Valori.

La ora actuală, potrivit unui studiu BCR, 48,17% dintre respondenti consideră că în România tinerii pot obtine cu greu un loc de muncă, iar, conform Institutului National de Statistică, rata somajului este mult mai ridicată în rândul proaspetilor absolventi (21,6% fată de media la nivel national - între 6,5% si 7,4%). Cât despre mileniali, primul pas pe care aproximativ 60% dintre acestia îl fac în căutarea unui job este crearea unui profil online.

În ceea ce priveste e-learning-ul, peste 70% dintre tineri declară că îi ajută mult în viata personală si profesională de zi cu zi. 77,7% consideră că e-learning-ul le permite să descopere subiecte si abordări noi, iar 74.5% recurg la el căci doresc să exploreze mai multe tematici decât cele cuprinse în curriculumul scolar sau universitar.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinte.
BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.  BCR oferă gama completă de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 511 unităti retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea natională de ATM - aproape 2.000 de bancomate si POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce. 

Scoala de Valori este o organizatie non-guvernamentală modernă, non-profit, a cărei viziune este transformarea României într-o societate care generează încredere, echilibru si curaj. De aceea, ghidati de valori, ne propunem să construim caractere puternice pentru viitor prin crearea unei comunităti de tineri autonomi, care actionează colaborativ, responsabil si etic. Credem că puterea de transformare a unei societăti stă în educatie si în tineri si de aceea am ales să ne dedicăm tinerilor din România.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar