transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-02-2014

Bogdan Albu - noul General Manager al XTB Romania

Bogdan Albu - noul General Manager al XTB Romania

Grupul XTB, casă de brokeraj lider în Europa, anuntă preluarea de către Bogdan Albu a pozitiei de General Manager al XTB România. Bogdan Albu este succesorul lui Tadeusz Kuropatwinski, care si-a încheiat mandatul în decembrie 2013, după patru ani petrecuti la XTB România. În prezent, Tadeusz Kuropatwinski sustine tranzitia de management, în calitate de consultant.
 
„A fi numit General Manager este o responsabilitate pe care o accept cu mult entuziasm. Cred în potentialul pe care piata de capital din România îl are si, împreună cu echipa XTB România, voi depune toate eforturile pentru materializarea acestuia. Educatia va rămâne unul dintre principalele noastre instrumente în acest proces si sperăm ca prin programele pe care le derulăm să contribuim semnificativ la cresterea nivelului de educatie financiară din România. De asemenea, transparenta si integritatea vor continua să fie prioritătile companiei si vom sprijini toate demersurile celorlalti actori ai pietei pentru integrarea acestor valori în activitătile desfăsurate pe piata de capital din România”, a declarat Bogdan Albu, noul General Manager al XTB România. 

“Nominalizarea lui Bogdan de către Consiliul de Management al XTB Group ca succesor în pozitia pe care am ocupat-o la XTB România este o confirmare a excelentei echipei din Bucuresti. În timpul mandatului său de Head of Sales la XTB România, Bogdan a transformat echipa de brokeri într-un exemplu exceptional de bune practici, care a jucat un rol important în atingerea unor rezultate excelente în 2013.

Grija autentică pentru clienti si integritatea sa exprimă valorile de bază ale XTB”, a declarat Tadeusz Kuropatwinski. 

Bogdan Albu s-a alăturat echipei XTB România la începutul anului 2012, în calitate de Head of Sales, atributiile sale fiind coordonarea echipei de brokeri în cadrul companiei, planificare strategică, încheierea de parteneriate institutionale, mărirea retelei de parteneri si coordonarea acestora. Bogdan Albu a avut un rol important în dezvoltarea departamentului de vânzari, precum si în realizarea de produse si administrarea platformelor de tranzactionare ale companiei.

Este specialist în domeniul financiar-bancar, cu o experientă de 10 ani în activităti bancare, piată de capital, împrumuturi si restructurări ale datoriilor. Este investitor individual pe pietele interne si internationale de capital din anul 2006. De-a lungul carierei sale, a coordonat si a participat la numeroase proiecte, realizând plasamente de capital precum si achizitii de creante, restructurări de companii, consiliere financiară sau de portofoliu. Bogdan Albu detine un Masterat în studii de Management Financiar si Piete de Capital în cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si este licentiat în Bănci si Burse de Valori, în cadrul aceleiasi institutii.

Tadeusz Kuropatwinski a început să lucreze pentru XTB în 2009, în calitate de Associate Manager la sediul din Polonia. Începând cu 2010, Tadeusz a ocupat functia de Director Adjunct în cadrul subsidiarei din România, fiind responsabil de Marketing, Finante, HR. A devenit General Manager al XTB România în 2012.


Înainte de a lucra pentru XTB, Tadeusz s-a ocupat de Management Consulting la Accenture. Tadeusz a absolvit un program dublu de masterat în Finante Corporate si Management la scoala de Economie din Varsovia. De asemenea, a finalizat un program international de management la CEMS, Koln, Germania, clasat de Financial Times în top 3 programe de General Management. Tadeusz este co-fondator si membru al Institutului de Studii Sociale si Economice din Polonia si consultant pentru o serie de ONG-uri. Vorbeste fluent limbile poloneză, engleză si germană si învată, în prezent, limba română.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Shandra
nici nu ne gandeam la alcveta. mi se parea imposibil ca bogan olteanu ca nu recurga la tot felul de tertipuri pentru a castiga alegerile de cand a inceput campania a facut tot felul de jocuri murdare, incepand cu sloganurile sale de campanie care nu tin de indatoririle unui parlamentar (teatru masca- ministerul culturii, parcul bazilescu- primaria sector 1, metro- ministerul turismului), pana la sustinerea/nesustinerea homosexualilor. cat credea bogdan olteanu ca ii va merge si ca nu se vor afla jocurile murdare pe care le face?p.s. felicitari pentru blog. si felicitari pentru toate articolele legate de bogdan olteanu. sper sa fie mai multi ca tine care incearca sa arate oamenilor adevarata fata a cersetorilor de voturi. sper ca articolele de aici legate de bogdan olteanu sa fie citite de cat mai multa lume iar pe 30 noiembrie sa NU PUNA STAMPILA PE BOGDAN OLTEANU
Muhammad
Firma sprzedająca Angry Birds zanim wypuściła tą grę, wypuściła ponad 50 nyicrafeonith gier. Jaki z tego wniosek? Nie należy się poddawać. Gdyby odpuściła po pierwszej porażce lub po nawet dziesiątej, to nie byłoby Angry Birds.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar