transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-02-2013

Bogdan Balaci este noul CEO al companiei Ymens

Bogdan Balaci este noul CEO al companiei Ymens

Bogdan Balaci devine CEO Ymens începând cu 7 februarie, în urma unui  contract de management semnat cu compania de cloud. În perioada următoare, Bogdan Balaci va asigura si consolida pozitia companiei ca lider de piată pe segmentul de solutii cloud pentru IMM-uri. Un alt obiectiv important al mandatului său va fi dezvoltarea si implementarea strategiei care are în vedere dezvoltarea regională a companiei Ymens.

Bogdan Balaci, CEO Ymens: „Tehnologia cloud este domeniul IT cu cel mai mare potential de crestere în acest moment, la nivel mondial, nu numai la nivel regional sau local. Ymens are deja un portofoliu solid si urmează să ofere în platformă noi solutii care vor răspunde cererii tot mai mari din partea IMM-urilor.”

Noul CEO crede că investitiile în tehnologii IT de vârf sunt un motor al  dezvoltării economice si au un impact benefic nu numai pentru mediul de afaceri, ci si la nivel macroeconomic. Mai mult, România are un potential foarte mare în segmentul IT datorită profesionalismului specialistilor din domeniu.

„Ymens este singurul furnizor pe plan local care oferă o gamă completă de solutii cloud pentru afacerile mici si mijlocii. Acesta este un avantaj competitiv pe care îmi propun să îl valorificăm în următorii ani.

Experienta pe piata din România va fi una foarte valoroasă pentru planurile noastre de extindere regională” a mai afirmat Bogdan Balaci. 

Bogdan Balaci are o experientă de 23 ani în sectorul IT, peste 6 ani în diferite functii de management,  detinând pozitia de Country General Manager în cadrul IBM România până în noiembrie 2012.


Odată cu această numire, Călin Butunoi devine Country Manager Romania, raportandu-i direct noului CEO, si va avea ca atributii principale implementarea strategiei de business si cresterea performantei organizatiei.

YMENS este compania de cloud care oferă solutii pentru IMM-uri, adaptate cerintelor mediului de afaceri din România si dezvoltate în concordantă cu cadrul juridic si fiscal local. Această platformă de tehnologie cloud a fost dezvoltată în urma unei investitii de un milion de euro. Ymens oferă aplicatii personalizabile, compatibile si interconectate care contribuie la eficientizarea afacerii pentru peste 10.000 de utilizatori de solutii în platformă.

Cloud-ul este o infrastructură IT aflată într-un data center care oferă, printre altele, platforme integrate de aplicatii dedicate companiilor. Solutiile cloud pot fi accesate online, direct din browserul de internet de pe laptop sau desktop pe mobil sau tabletă, prin intermediul unor aplicatii dedicate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar