transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-06-2023 4.6562 lei 4.9696 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-05-2014

Bosch isi consolideaza pozitia in Romania si va ajunge la 2400 de angajati pana la finalul anului 2014

Bosch isi consolideaza pozitia in Romania si va ajunge la 2400 de angajati pana la finalul anului 2014

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii si servicii, a atins anul trecut în România o cifră de afaceri de 212 milioane de euro. În raport cu anul 2012, în 2013 volumul vânzărilor a crescut cu 18 la sută. „2013 a fost un an foarte important pentru Bosch în România, caracterizat prin dezvoltarea solidă a tuturor activitătilor grupului. În plus, ne-am întărit semnificativ prezenta pe piata românească, iar în anii următori dorim, de asemenea, să continuăm extinderea si consolidarea activitătii noastre”, afirmă Mihai Boldijar, reprezentantul Grupului Bosch în România.

În anul precedent, Bosch a investit peste 70 de milioane de euro în România, în special în finalizarea fabricii de tehnologie auto din Cluj si în extinderea fabricii existente din Blaj. La începutul anului 2014, Bosch avea aproximativ 1.700 de angajati în cele patru locatii din România. Până la sfârsitul anului, numărul angajatilor din România va depăsi 2.400 de persoane.

În 2013, centrul de comunicare Bosch din Timisoara a fost extins semnificativ.

„Datorită calificărilor excelente si competentei angajatilor nostri, în special în domeniile IT si de supraveghere la distantă, am putut atrage numeroase proiecte noi”, declară Mihai Boldijar. Centrul de comunicare are aproximativ 400 de angajati, o suprafată de peste 3.500 de m2 si oferă servicii în 19 limbi. Oferta include asistentă tehnică si consultantă IT, precum si alte servicii de contabilitate, relatii clienti si de gestionare a documentelor. Din gama de servicii oferită de societate fac parte chiar si serviciile de urgentă, cum ar fi sistemul de urgentă eCall. Momentan, apelul de urgentă automat este disponibil în 19 tări europene.

Recent, grupul Bosch a deschis cea de-a doua unitate de productie dedicată tehnologiei auto în România: în noua fabrică din Cluj, Bosch produce componente electronice si dispozitive de control pentru industria auto. În plus, pe viitor, "inima electronică" a sistemului de propulsie al bicicletei eBike va fi fabricată la Cluj. Încă din noiembrie 2013, la Jucu a fost inaugurat Centrul de cercetare si dezvoltare Bosch din România. Accentul este pus pe dezvoltarea componentelor electronice si a solutiilor software pentru produsele fabricate aici. În plus, centrul oferă servicii de inginerie si pentru alte unităti Bosch, dar si pentru clientii locali.

De asemenea, Bosch a extins semnificativ unitatea de productie din Blaj: începând cu 2013, fabrica a produs senzori de turatie a rotilor si senzori de turatie a arborelui cotit, folositi în industria auto. În 2013, pentru extinderea fabricii si pentru noi echipamente de asamblare s-a investit o sumă de aproximativ 50 de milioane de euro. Până la sfârsitul anului 2014 vor lucra aici aproximativ 1.000 de angajati, cu aproape 200 mai multi decât la începutul anului. De asemenea, divizia Drive and Control din cadrul Bosch, cunoscută si sub numele de Bosch Rexroth, a produs încă din 2007 tehnologie liniară folosită în ingineria mecanică.

În 2013, volumul de vânzări în domeniul tehnologiei auto din România a înregistrat cresteri de două cifre. Motivul a fost cresterea productiei celor doi constructori auto, Dacia si Ford, precum si intensificarea exporturilor către alte piete din Europa de Est si Africa. Chiar si vânzările de piese de schimb au înregistrat rezultate pozitive. De asemenea, anul trecut în România, un total de 46 de service-uri auto s-au alăturat conceptelor de service Bosch Car Service, Bosch Diesel Service, Bosch Diesel Center si Auto Crew.

În 2013, divizia de Scule electrice si accesorii si-a reafirmat pozitia de lider în România în ciuda conditiilor dificile ale pietei, generate de evolutia industriei constructiilor care a cunoscut o perioadă de stagnare. În special în domeniul sculelor electrice cu acumulatori, Bosch a înregistrat cresteri de două cifre. Bosch a fost primul producător de aparate cu acumulatori litiu-ion care a satisfăcut cu succes nevoile clientilor si pietei. În 2013, Bosch a lansat pe piată robotul de tuns gazonul Indego. Pentru anul 2014, Bosch si-a propus să îsi consolideze pozitia de lider în România cu ajutorul sculelor electrice si a accesoriilor inovatoare.

Cu ajutorul dispozitivelor moderne de încălzire, Bosch si-a sporit semnificativ volumul vânzărilor în România. Datorită tehnologiei în condensare, aceste produse sunt în acelasi timp mai ecologice si mai economice. În România, societatea a câstigat o cotă importantă din piată cu ajutorul mărcilor Bosch si Buderus. Strategia service-ului pentru clienti s-a bucurat de succes: pentru clientii industriali, Bosch oferă servicii individuale, de exemplu, repararea si monitorizarea sistemelor industriale, în timp ce gospodăriile private beneficiază de serviciile partenerilor de service autorizati.

În anul 2014, Bosch se asteaptă la o crestere a volumului de vânzări între 3 si 5 procente. Una dintre zonele pe care se va pune accent în viitor este reprezentată de produsele care se pot conecta la internet si serviciile bazate pe internet. Datorită cunostintelor în domeniul hardware si competentelor tehnologice cuprinzătoare, furnizorul de tehnologii si servicii este bine pregătit. „Atuurile clasice Bosch, cum ar fi puterea de inovare, calitatea, prezenta globală si cultura antreprenorială integrată sunt calităti care contează chiar si într-o lume interconectată”, a conchis Dr. Volkmar Denner, presedintele Consiliului de Administratie Bosch, în cadrul conferintei de presă organizate în Germania, având ca temă bilantul societătii. În plus, Bosch este lider mondial în domeniul sistemelor microelectromecanice (MEMS), tehnologie vitală pentru conectarea produselor prin intermediul internetului. Senzorii oferă un nivel de asistentă tehnică zilnică nemaiîntâlnit până în prezent, fie că este vorba despre conducerea autonomă sau de functionarea unei case inteligente. Obiectivul strategic al Grupului Bosch constă în dezvoltarea solutiilor pentru mobilitatea interconectată, productia interconectată, sistemele energetice interconectate si clădirile interconectate.

Grupul Bosch este prezent pe piata din România de 20 de ani si numără aproximativ 1.700 de angajati în 4 locatii. În anul 2013, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 212 milioane de euro.* Pe lângă noul centru de cercetare si dezvoltare si unitatea de productie pentru tehnologia auto din Cluj, Bosch mai operează si o unitate de productie de tehnică liniară si una de tehnologie auto în Blaj, precum si un centru de comunicare în Timisoara. În Bucuresti, există o societate de distributie de scule electrice si accesorii, termotehnică, sisteme de securitate si sigurantă si produse destinate industriei auto. În plus, în capitală există o filială a BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH, activă pe piata electrocasnicelor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Natta
This will aid me?? understand much more? S line, my piano teechar taught me? a little, but it ? was like words on paper that has never really wanted? saying anything, which aid? Thank you very much! Tambi? N-I burst? haha well I actually song? flat? No? has sounded pleased? t =)
Kelly
Beautiful hon! Love the one with the tram, dark on the bottom of the photo, rmebeseling the difficult journeys to the city where we study. And than the buildings on the top, bathing in sunlight, rmebeseling that, actually, it's great when we're there.The picture with the bridge: really classy, love it!And I allways love flowers!My English isn't nearly as good as yours, I apologize for this.. Just like you, I'm still learning!And reading English is way easier than writing it..Xoxo
Wood
And to think I was going to talk to soenome in person about this.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar