transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-03-2014

Bursa Generala a Locurilor de Munca, pe 28 martie 2014, in Cluj-Napoca si Dej

Bursa Generala a Locurilor de Munca, pe 28 martie 2014, in Cluj-Napoca si Dej

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj va organiza „Bursa Generala a Locurilor de Munca”, in data de 28 martie 2014, in judetul Cluj.

Evenimentul se adreseaza persoanelor inregistrate in evidentele agentiei de ocupare, accesul fiind liber tuturor celor care sunt in cautarea unui loc de munca. De asemenea, participarea este gratuita si pentru angajatori, facilitandu-le astfel recrutarea si selectarea personalului adecvat specificului de activitate al societatii.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj va organiza acest eveniment in doua locatii la nivelul judetului Cluj: in Cluj-Napoca si in Dej.

In municipiul Cluj-Napoca, Bursa Generala a Locurilor de Munca se va desfasura, la Cluj Arena Tribuna 2, Aleea Stadionului, nr. 2.

In Cluj-Napoca vor participa la Bursa Generala a Locurilor de Munca un numar de 38 agenti economici, care isi vor prezenta oferta de locuri de munca vacante precum si cerintele ocuparii posturilor oferite. Astfel, posturile oferite de catre angajatorii clujeni sunt in numar de 977  posturi, clasificate, in functie de tipul de studii, astfel:
1. Studii superioare - 98 posturi;
2. Studii postliceale - 26 posturi;
3.

Studii liceale/medii - 327 posturi;
4. Scoala profesionala - 162 posturi;
5. Muncitori necalificati - 364 posturi.

In municipiul Dej Bursa Generala a Locurilor de Munca se va desfasura in incinta Hotelului Black Tulip, Sala de Conferinta, str. Libertatii, nr. 1, Dej.

In municipiul Dej vor participa la bursa 12 agenti economici. Posturile oferite de catre angajatori la nivelul municipiului Dej insumeaza un numar de 401 locuri de munca, clasificate, in functie de tipul de studii, astfel:
6. Studii superioare - 15 posturi;
7. Studii postliceale - 24 posturi;
8. Studii liceale/medii – 11 posturi;
9. Scoala profesionala - 21 posturi;
10. Muncitori necalificati – 330 posturi.

Astfel, Bursa Generala a Locurilor de Munca, organizata in judetul Cluj-Napoca, de catre A.J.O.F.M. Cluj, in data de 28 martie 2014, reuneste un numar de 50 angajatori din judetul Cluj, care vor oferi un total de 1378 de locuri de munca vacante.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Yasusi
MihaelaDa, am ajuns la 1667. Ar fi fost mai multe inca, dar am mai sters Mai aveam articole depsre moda sau cu poze de la Victoria's Secret si am inteles ca ei nu permit folosirea pozelor lor fara acord, asa ca am sters acele articole.Pai cand am ajuns la 666, coincidenta sau nu, mi s-a stricat site-ul. Nu mai stiu de la ce, un update, un plugin A trebuit sa pun backup, noroc ca-l aveam, ca altfel ramaneam fara site. Si cred ca am si pierdut atunci niste comentarii, poate si un articol, scris in ziua aceea si care nu era salvat pe backup. Nu stiu cum se face ca la inceput, cand dragostea e oarba, oamenii te iau asa cum esti, dar pe parcurs incep sa apara plangeri, ca nu esti asa si asa. De parca inainte erai de asta e mare lucru ca cineva sa te iubeasca si sa te accepte asa cum esti.
crorkz
D475sj This is one awesome blog article.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar