transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-05-2014

BuzzCamp la Bacau, pe 29 mai 2014

BuzzCamp la Bacau, pe 29 mai 2014

BuzzCamp, cel mai complex eveniment de dezvoltare personala si orientare in cariera soseste in Bacau pentru prima editie, pe data de 29 mai, incepand cu ora 12:30, la Universitatea Vasile Alecsandri.

Cu aceasta ocazie, compania SCC va sustine un workshop dedicat studentilor la filologie si IT, care detin cunostinte de limba franceza, pe tema „Incepe cariera intr-o multinationala de renume – SCC”. "Vei avea ocazia  sa interactionati cu echipa companiei, sa afli totul despre cultura organizationala, structura companiei la nivel intern si international, oportunitatile de angajare si avansare in cariera", spun organizatorii.

Participarea la eveniment este gratuita, conditionata de completarea formularului de inscriere: http://buzzcamp.ro/event/bacau/inscriere/

Eveniment sustinut de Universitatea Vasile Alecsandri, Liga Studentilor din Bacau, ADDO Consult si Mega Bacau.

BuzzCamp se adresează tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceputul drumului. Este mai mult decât un eveniment de business. Este un semnal de alarmă, un ceas desteptător pe care ti-l facem cadou, menit să-ti aducă aminte că e momentul să actionezi.

Cu un mix de dezvoltare personală si orientare în carieră, bine definit si organizat, BuzzCamp te aduce în fata unor speakeri de renume (de la vedete până la traineri recunoscuti) si a celor mai mari companii de pe piata internatională.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jayvee
I\'m out of league here. Too much brain power on dipaysl!
Ruvell
Caraca, Ico! Eu achei bonito o casco no Nick.Mas como eu também achei a pintura da Renault melhor que a do ano passado, acho que meu gosto anda meio estisiuqo. ;)
Jaginder
Dacă lăsăm sentimentele dapoerte şi vorbim strict de eficienţă, aici administraţia Bacăului nu stă prea bine. Măsura aplicată (eutanasiere de-a valma) nu are rezultatul scontat. Numărul de ce2ini este een creştere.Ca de obicei nu trebuie să inventăm roata. Astfel, propunem ca sarcină a Serviciului public de gestionare a ce2inilor fără stăpe2n capturarea, transportarea, cazarea, hrănirea, eengrijirea, deparazitarea, vaccinarea, sterilizarea,marcarea tuturor cainilor deja sterilizat, eenregistrarea een adăpostul primăriei şi apoi remiterea lor een zona unde au fost capturaţi. Eutanasierea se va face numai animalelor care suferă de boli cronice şi incurabile, de către personal specializat (medic sau cadru sanitar veterinar mediu). Fondurile necesare sunt obţinute prin subvenţii de la bugetul local, sprijin nerambursabil atras prin aranjamente bilaterale sau multilaterale, transferul de la bugetul de stat către bugetul local pentru obiectivele incluse een cadrul unor programe de investiţii realizate cu sprijin extern la a căror finanţare participă şi Guvernul. Cum primăria Bacau a reuşit să atragă finanţari pentru tot felul de proiecte suntem convinşi că se vor gasi resurse si pentru aceasta problema. O cale ar fi parteneriatele bazate pe voluntariat eentre primărie şi cabinete veterinare private din oraş, eentre administraţia locală şi asociaţii de protecţie ale animalelor de oriunde. Consider că prin dialog, interes, deschidere asupra problemei se pot găsi soluţii care vor face ca oamenii şi animalele să poată să se bucure de viaţa een egală măsură.Va multumesc si astept pareri si propuneri din partea Dumneavoastra!cu respect, Sima Silvia
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar