transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-05-2014

BuzzCamp la Constanta si Sibiu, pe 6 si respectiv 8 mai 2014 (P)

BuzzCamp la Constanta si Sibiu, pe 6 si respectiv 8 mai 2014 (P)

Maratonul BuzzCamp ajunge în curând în Constanta pe 6 Mai la Hotel Ibis si în Sibiu pe 8 Mai la Hotel Continental Forum. După editiile de succes din Brasov, Bucuresti, Timisoara si Cluj, am pornit înscrierile pentru tinerii constănteni si sibieni care doresc să ni se alăture pentru cel mai complex eveniment de dezvoltare personală si orientare în carieră. 

Nu rata interviul înregistrat de George Ivascu, oferit în exclusivitate pentru participantii BuzzCamp si discursurile inspirationale sustinute de oameni de succes precum Ioana Enache (General Manager Amway) si Ramona Leonida (fondator Evenimente Constanta) în Constanta,  Ciprian Drăghici (Voluntar in Sibiu), actorul Cristian Stanca si Anda Suciu (fondatorul Magic Hands Studio) în Sibiu. După conferintă, companiile (Lidl în Constanta si Star Transmission in Sibiu) alături de trainerii parteneri te asteaptă la workshopuri interactive prin intermediul cărora te vei dezvolta atât profesional cât si personal.

Înscrie-te aici: Constanta sau Sibiu, notează-ti data în agendă si pregăteste-te pentru un eveniment care îti va bucura nu numai mintea dar si sufletul. Si dacă doresti să îti faci o idee despre cum va fi ziua ta la BuzzCamp, te invităm să răsfoiesti albumul foto al evenimentului din Bucuresti.

BuzzCamp se adresează tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la începutul drumului. Este mai mult decât un eveniment de business. Este un semnal de alarmă, un ceas desteptător pe care ti-l facem cadou, menit să-ti aducă aminte că e momentul să actionezi.Cu un mix de dezvoltare personală si orientare în carieră, bine definit si organizat, BuzzCamp te aduce în fata unor speakeri de renume (de la vedete până la traineri recunoscuti) si a celor mai mari companii de pe piata internatională.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Katty
You have more useful info than the British had colonies preIWWI-.
Jak
Tii, şi io visez ca eentr-o zi s-o iau agale la deal pe Transfăgărăşan cu biţa... :) Cum o zis la \"Top Gear\"? \"The best driving road in the world\" :)
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar