transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-11-2013

Castigatorii Galei Premiilor Inovatiei 2013

Castigatorii Galei Premiilor Inovatiei 2013

Gala Premiilor Inovaţiei, care a avut loc în data de 27 noiembrie în Amfiteatrul Bibliotecii Centrale Universitare din Bucureşti, a făcut un rezumat al campaniei 2013 și a adus recunoaștere celor mai buni inventatori români ai anului. Scopul campaniei a fost ca reuşitele inventicii româneşti să ajungă cunoscute marelui public din România, iar valorile care susțin știința și cercetarea românească să aibă parte de mai multă promovare și de mai mult suport financiar.

Juriul concursului a desemnat următorii câștigători:

• Premiul I – a fost acordat echipei MB TELECOM pentru Roboscan 2M Aeria, un sistem gândit pentru securitatea aeroporturilor, capabil să efectueze în câteva minute o „radiografie” a unui avion. Roboscan 2M Aeria este o invenţie care a schimbat „regulile jocului” la Salonul de la Geneva, fiind pentru prima dată în cei 40 de ani când acelaşi competitor, MBTelecom, a câştigat pentru a doua oară marele premiu la Salonul de Invenţii de la Geneva (dupa reușita asemănătoare din 2009). 

• Premiul II – a fost acordat echipei PURTECH pentru Separator magnetic cu tambur rotativ, o invenţie cu aplicabilitate în mediu şi energie. Invenţia ajută în separarea magnetică a fracţiei feromagnetice utile din sterilul rezultat la extragerea minereului de fier.

• Premiul III – a fost acordat echipei MB TELECOM pentru Metodă şi sistem de securizare a utilizării cartelelor cu bandă magnetică, invenţie care se referă la o metodă de prevenire a furtului de informaţii stocate pe bandă.

În cadrul ceremoniei de premiere, directorul general al 3M România, Cătălin Velescu s-a declarat bucuros că, în urma acestei campanii, publicul român va asocia 3M cu spiritul inovaţiei. Alexandru Mironov, ambasadorul campaniei, a ţinut să sublinieze importanţa acestui demers, fiind pentru prima dată în România când o companie privată investeşte în promovarea potențialului inovator al românilor.Lansată pe 10 aprilie anul acesta și desfăşurată la nivel naţional, campania a prezentat povești de succes ale inventatorilor români într-un demers unic de mediatizare, fiind cel mai ambiţios program de susţinere şi premiere a inventicii româneşti.

Prin cele trei componente principale ale sale (Concursul Premiile Inovaţiei, platformele www.inventamatori.ro şi www.premiileinovaţiei.ro şi Caravana Inovaţiei), campania  a avut un parcurs excepţional pe durata celor 8 luni de desfăşurare: 230.000 de telespectatori, 550.000 de accesări online. Caravana Inovaţiei a parcurs 2.600 de km către cinci centre universitare importante ale ţării (Cluj, Timişoara, Iaşi, Braşov şi Bucureşti), iar timp de 9 zile, campania a fost vizibilă în cele mai frecventate mall-uri din Bucureşti.  În total, mesajul campaniei a ajuns la peste 1.200.000 de persoane.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkservice
qjVzQn Really informative blog article.Thanks Again. Keep writing.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar