transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-02-2024 4.6073 lei 4.9759 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-02-2013

Castigatorii programului Fonduri pentru proiecte coordonate de angajatii Orange Romania oferite de Fundatia Orange

Castigatorii programului Fonduri pentru proiecte coordonate de angajatii Orange Romania oferite de Fundatia Orange

Fundatia Orange România anuntă câstigătorii programului „Fonduri pentru proiecte coordonate de angajatii Orange România oferite de Fundatia Orange”, un program de finantare intern.

Angajatii Orange au participat la un concurs de proiecte la nivel national prin care au avut ocazia să propună proiecte în folosul comunitătii, în parteneriat cu o organizatie non-guvernamentală din România, în domenii precum educatia, cultura, dezvoltarea durabilă (economie socială), protectia mediului, sănătate si dizabilităti.

Concursul s-a derulat în perioada 10 decembrie 2012 – 21 ianuarie 2013 si a beneficiat de un buget în valoare de peste 120.000 lei. În total, 40 de angajati au solicitat finantare. Cele patru proiecte câstigătoare au fost alese de un comitet de selectie format din: Mădălina Marcu – Director dezvoltare resurse - ARC România, Dana Deac – Membru al Consiliului Director al Fundatiei Orange, Amalia Fodor – Director al Fundatiei Orange iar din partea Orange România: Ioana Marcu – Director HR, Mirela Bosoi – Head of Brand and Communication, Veronica Dogaru – Corporate Communication Manager si Irina Enache – membru în Forumul angajatilor.

Criteriile de evaluare au fost: relevanta, durabilitatea (rezultate concrete si sustenabilitate), impactul (număr de beneficiari), precum si contributia financiară sau în natură din partea partenerului. Fundatia Orange va oferi fiecărui proiect câstigător o finantare în valoare maximă de 32.000 lei,  pe care o va directiona către organizatia parteneră.

„Am organizat programul de finantare intern pentru a încuraja angajatii să se implice în viata comunitătii si să preia initiativa derulării de proiecte dincolo de simplul voluntariat.

Angajatii se obisnuiesc astfel să conceapă, să pregatească si să scrie proiecte, să obtină fonduri, să caute solutii la probleme. Totodată, ei vor trebui să coordoneze aceste proiecte pe tot parcursul derulării lor si vor fi implicati inclusiv în partea de raportare. Numărul mare de proiecte înscrise ne încurajează să derulăm programul si anul viitor, si, mai ales, să îi crestem bugetul”, declară Amalia Fodor, Director Executiv al Fundatiei Orange România.

În urma validării proiectelor au fost desemnati următorii câstigători:

Ioana Grigore, angajată în departamentul Resurse Umane, cu proiectul „Viitor la cuptor” în parteneriat cu Asociatia Omnia Comunitară. Proiectul îsi propune să îmbunătătească pe termen lung calitatea vietii a 200 de copii cu dizabilităti mentale diverse din cadrul scolii speciale nr. 6 Sfântul Nicolae din Bucuresti. Finantarea fundatiei Orange va ajuta la crearea unui laborator de mini-productie a pastelor făinoase unde elevii vor participa la activitătile de productie, beneficiind de instruire, consiliere si supraveghere. Prin această initiativă se urmăreste dezvoltarea autonomiei la maturitate, integrarea socială a elevilor si sustinerea procesului educational al acestora prin autofinantare, produsele realizate în laborator urmând a fi comercializate.

Alexandru Iorga, din departamentul Achizitii, cu proiectul „Sperantă într-o viată mai bună” în parteneriat cu  Asociatia Touched Collection îsi propune să sprijine un grup de 50 de femei, victime ale violentei domestice, aflate la un pas de a-si abandona copiii,  si, în acelasi timp, vizează să îmbunătătească calitatea vietii copiilor acestora. În cadrul proiectului, personalul specializat va desfăsura activităti pentru a facilita acestor femei accesul la educatie, pentru a le ajuta să îsi dezvolte abilitătile de viată independentă, dar si pentru a le creste stima de sine  si încrederea în găsirea unui loc de muncă adecvat, a unei locuinte si a unei grădinite/scoli pentru copil/copii. În plus, întreprinderea socială Touched Collection va organiza cursuri de confectionare a accesoriilor si a bijuteriilor în vederea comercializării lor în beneficiul mamelor. Beneficiarele vor fi sel ectate din centrele maternale din Bucuresti, dar si din comunitate.

Cristian Patachia, din departamentul Tehnologie, cu proiectul „Transformă IT-ul în abilitate!” în parteneriat cu Asociatia Credis. Proiectul urmăreste dezvoltarea de competente IT&C pentru 20 de persoane cu dizabilităti locomotorii si deficiente auditive din mediul urban si rural în vederea integrării facile pe piata muncii si îmbunătătirii calitătii vietii. Beneficiarii proiectului vor avea acces gratuit la cursuri de IT&C ce conduc la certificarea CCENT recunoscută international si vor fi pregătiti pentru oportunităti de carieră de tip entry-level, precum: tehnicieni de retea, tehnicieni de calculatoare, tehnicieni help-desk. Cursantii cu cele mai bune rezultate vor fi înscrisi într-un stagiu de practică (pe o perioadă de o lună) de către unul din partenerii implicati în proiect - Bittnet Systems.

Adina Elena Raicu, din departamentul Business to Business, cu proiectul “si copiii cu autism merg la scoală” în parteneriat cu Asociatia Învingem Autismul. Acesta îsi propune să îmbunătătească accesul la educatie a 150 de copii cu autism din 6 orase din România. Copiii cu autism învată mult mai greu decât ceilalti, care au o dezvoltare tipică. Interventia si educatia lor trebuie să fie sustinută si specializată. În plus, integrarea lor este de cele mai multe ori  îngreunată de mentalitatea celor din jur. Prin acest proiect, se doreste cresterea abililitătilor a 30 de copii cu autism în scopul de a fi integrati în scoală, alături de copii cu o dezvoltare tipică (normală), dezvoltarea cunostintelor si abilitătilor a 150 de cadre didactice din Bucuresti si din tară despre autism în metode de predare si integrare scolară a elevilor cu autism. De asemenea, prin proiect se urmăreste să se crească toleranta a 300 de copii din Bucuresti care au o dezvoltare tipică si sunt colegi ai copiilor cu autism, în vederea îmbunătătirii integrării scolare a colegilor lor speciali.

Proiectele vor fi implementate în perioada martie 2013 - octombrie 2013. Cei patru angajati câstigători vor avea rol de coordonatori de proiect în derularea si implementarea acestora si vor asigura legătura între fundatie si institutia parteneră.

În paralel cu programul de finantare pentru proiecte coordonate de angajati, Fundatia Orange a derulat si concursul „Lumea prin culoare si sunet”, cu fonduri în valoare de 300.000 de euro, pentru proiecte propuse de organizatii non-guvernamentale care au ca beneficiari persoane cu dizabilităti de auz si văz. Proiectele câstigătoare la concursul „Lumea prin culoare si sunet” vor fi anuntate în perioada următoare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mpenda
I have no idea, but what fun! Not only the romantic surpirse holliday but you get all the anticipation as well. We shall all want details, sounds like something from the bestseller list to me..
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar