transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-11-2013

Cele mai mari greseli la interviul de angajare - top realizat de BestJobs.ro

Cele mai mari greseli la interviul de angajare - top realizat de BestJobs.ro

BestJobs.ro a realizat recent un top al celor mai mari greseli realizate de catre candidati in timpul interviului de angajare in urma caruia s-au identificat principalele motive pentru care un candidat poate sa nu fie ales pentru a ocupa locul de munca dorit, acestea fiind nesiguranta, nervozitatea si lipsa interesului pentru job.

Experienta profesionala si compatibilitatea cu jobul pentru care a aplicat nu sunt singurele criterii care ii pot garanta unui candidat un loc de munca. Important pentru angajator este si dialogul din timpul interviului care poate da chiar mai multe informatii despre candidat decat CV-ul. Pentru a afla ce fel de comportamente atrag dupa sine un raspuns negativ in urma interviului, BestJobs a chestionat cativa specialisti in resurse umane.

„Candidatul recunoaste ca a aplicat si a venit la jobul respectiv mai degraba pentru ca nu are alte optiuni in piata decat ca ar fi potrivit sau si-ar dori. De asemenea, atitudinea care denota dezinteres, demotivare si non-implicare: candidatii deseori intarzie la interviu, candidatii de pe pozitiile de entry level de multe ori nu stiu pentru ce post au venit sau au tinuta necorespunzatoare si neglijenta.”, identifica Simona Nicolaescu, Human Resources Manager, Studio Moderna, ca fiind cele mai mari greseli ale candidatilor la interviul de angajare.

La randul lor, si specialistii Carestream sustin ca acei candidati care nu se documenteaza catusi de putin despre companie si jobul la care au aplicat primesc feedback negativ.

„Apatia, interesul redus fata de jobul la care a aplicat sau fata de companie, dar si neconcordantele majore intre CV si ceea ce prezinta candidatul in timpul interviului”, sunt printre cele mai mari greseli conform specialistilor in recrutare ai companiei Carestream.Pe langa acestea, candidatii trebuie sa fie atenti si la limbajul nonverbal. Ei mai pot pierde "puncte" si daca „butoneaza telefonul mobil in timp ce recruiter-ul ii explica cerintele testului de specialitate, au o atitudine de superioritate sau nu ii intereseaza nici continutul postului, pentru ca stiu ei deja totul”, explica Nicoleta Mihaita, Staffing Manager, The Rompetrol Group.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar