transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-05-2014

CGS in Romania: multi tineri se muta in Brasov si Sibiu pentru noi locuri de munca

CGS in Romania: multi tineri se muta in Brasov si Sibiu pentru noi locuri de munca

Numărul angajatilor care au optat pentru relocarea în alte orase pentru a putea ocupa anumite pozitii în cadrul companiei CGS a crescut constant în ultimii ani. Compania americană CGS este cel mai mare furnizor de solutii de outsourcing prezent pe piata din România, oferind solutii de profil în 18 limbi străine: servicii de customer care, suport tehnic, help desk, telesales, precum si alte servicii externalizate de multe verticale de business. În România, activitatea CGS este organizată în trei centre de suport, respectiv în Bucuresti, Brasov si Sibiu.

Cei mai multi angajati care si-au mutat domiciliul pentru a se angaja la CGS se regăsesc în Sibiu, numărul acestora crescând cu peste 10% în ultimul an; multi dintre cei care s-au mutat în Sibiu provin din localităti precum Medias, Cluj Napoca sau Râmnicu Vâlcea.  Numărul este în crestere si în Brasov (cu 7% în aceeasi perioadă), aici schimbându-si domiciliul persoane care locuiau anterior în localităti precum Codlea, Făgăras sau Câmpina. Crestere s-a înregistrat si în ceea ce priveste numărul angajatilor CGS din Bucuresti care locuiau anterior în alte orase, dar majoritatea au venit în capitală în primul rând pentru studii, iar apoi s-au angajat.  "În anii trecuti, cele mai multe relocări ale angajatilor vizau pozitii de management si doar un număr redus dintre acestea priveau pozitiile entry level. Recent însă a crescut ponderea celor care sunt dispusi să se mute în alt oras pentru a se putea angaja în compania noastră pe o serie de pozitii de începători, care necesită competente speciale (de limbi străine, tehnice, comunicare etc) si cărora le corespund venituri în consecintă", a arătat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS în România.

În primele luni ale anului curent, CGS a scos la concurs 250 de joburi; majoritatea pozitiilor au fost locuri de muncă nou-create si au vizat centrele de suport din Brasov si Sibiu, implicate în noi proiecte.

Cea mai mare parte dintre joburi au fost deja acoperite, iar cele încă disponibile necesită cunoasterea limbilor engleză, spaniolă, germană si franceză în centrul de suport CGS din Sibiu, respectiv engleză, germană, romană si maghiară - cele din centrul din Brasov. "Pentru peste 20% dintre joburile scoase la concurs la începutul acestui an, angajatii sunt în curs de relocare din alte localităti în Sibiu sau Brasov; majoritatea sunt tineri, dornici să înceapă o carieră, dispusi să îsi închirieze o locuintă si să nu mai locuiască împreună cu părintii", a precizat Vladimir Sterescu. CGS are în România aproape 3.000 de angajati în cele trei centre suport, peste 75% dintre acestia fiind tineri sub 25 de ani; aproximativ 95% sunt absolventi sau studenti ai unor institutii de învătământ superior.

Conform uzantelor din industria de profil, veniturile depind în primul rând de limba în care fiecare angajat îsi desfăsoară activitatea, precum si de ansamblul competentelor solicitate (tehnice, de negociere etc). Astfel, în primul an de activitate veniturile totale lunare (salariu, tichete de masă, bonusuri etc) variază în general de la venitul mediu brut pe economie până la peste 1.500 Euro brut. În general, cele mai mari salarii ca începători le primesc vorbitorii de limbi nordice sau de olandeză, urmati de vorbitorii de germană, portugheză, limbi central-europene si de cunoscătorii limbii engleze.

Fondată în New York, SUA, în 1984, CGS Inc furnizeaza solutii tehnologice de afaceri, comert electronic, consultantă, servicii de mesagerie, dezvoltare de aplicatii software si servicii de training, deservind clienti din America de Nord, Europa, Asia, Orientul Mijlociu si Africa.

CGS România acoperă întreaga gamă de servicii asociate activitătii de call center: Help Desk Corporativ, Suport Tehnic,  Externalizarea procesului operational (BPO),  Achizitia clientilor noi,  Customer Care, Fidelizarea & Retentia clientilor .

CGS Romania operează 24/7/365, oferind o serie de solutii de front si back-office în 18 de limbi străine, cu aproape 3.000 angajati în locatiile din Bucuresti, Brasov si Sibiu.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar