transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-01-2014

Chris Hummel, noul Director General de Marketing al Schneider Electric

Chris Hummel, noul Director General de Marketing al Schneider Electric

Schneider Electric l-a numit pe Chris Hummel Director General de Marketing, functie din care va coordona toate activitătile de marketing ale organizatiei. În acelasi timp, Chris Hummel va fi Vicepresedinte Executiv si membru în Comitetul Executiv si îi va raporta direct lui Jean-Pascal Tricoire, Presedinte si Director General al Schneider Electric.

Chris Hummel are o experientă vastă în marketing, vânzări si management general la nivel international, conducând cu succes organizatii în tări precum SUA, Germania, Rusia si Singapore.

Înainte de a se alătura echipei Schneider Electric, Chris Hummel a fost Director Comercial in cadrul Unify (cunoscută în trecut ca Siemens Enterprise Communications), functie din care a repozitionat compania, lansând noul brand si dezvoltând discursul comercial utilizat în colaborările si comunicarea organizatiei. În trecut, Chris a mai detinut diverse functii de management al vânzărilor, al produsului si de marketing pentru SAP si Oracle.

„Expertiza solidă a lui Chris în marketing, tehnologie si solutii va  consolida executarea strategiei Schneider Electric”, a declarat Jean-Pascal Tricoire. „Experienta lui vastă ca director general si cariera sa de lungă durată în economii cu crestere ridicată vor aduce o valoare adăugată capacitătilor noastre si ne vor ajuta să dezvoltăm relatii mai ample si mai apropiate cu clientii si partenerii nostri”.

„Schneider Electric este o organizatie de primă clasă a cărei misiune este ajutarea companiilor, organizatiilor si populatiei să-si gestioneze mai bine resursele energetice si să devină mai eficiente prin intermediul unor solutii inovatoare”, a declarat Chris Hummel. „Sunt entuziasmat în privinta acestei noi colaborări si astept cu nerăbdare să lucrez îndeaproape cu Jean-Pascal, cu Comitetul Executiv si cu întreaga comunitate Schneider Electric pentru a ridica succesul nostru la un nou nivel”.Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operatiuni în mai mult de 100 de tări, Schneider Electric oferă solutii integrate pentru diverse segmente de piată, detinând pozitii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în constructii si al centrelor de date sau retelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezentă extinsă si în domeniul aplicatiilor pentru segmentul rezidential.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar