transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 08-06-2023 4.635 lei 4.9578 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-05-2014

CMS isi dezvolta echipa din Bucuresti

CMS isi dezvolta echipa din Bucuresti

CMS, aflată printre primele 10 firme internationale de avocatură la nivel global, anuntă promovarea a 2 noi parteneri, avocati ai biroului CMS din Bucuresti, precum si cooptarea Variniei Radu si a echipei sale din cadrul firmei locale de avocatură si consultantă în domeniul energiei, RVR Energy.

Simona Marin si Loredana Mihăilescu au fost promovate în calitate de parteneri ai biroului CMS din Bucuresti. Ele se alătură celor 29 de avocati seniori care au fost promovati începând cu această lună în cadrul retelei globale CMS.

„Acesta este un moment edificator pentru biroul CMS din România – pentru că acum, împreună, construim pentru viitor. Prin nominalizarea acestor noi parteneri, punem bazele unei noi generatii de colegi, care vor promova mai departe expertiza si calitatea serviciilor juridice ale CMS”, a declarat Gabriel Sidere, Managing Partner al CMS România.

„Echipa CMS Bucuresti este implicată în proiecte si tranzactii în toată regiunea. Diversificarea ofertei noastre regionale si globale este motorul strategiei de dezvoltare a CMS în România. Suntem la dispozitia clientilor nostri - fie printr-o cunoastere în detaliu a industriei în care operează sau prin furnizarea de servicii, oriunde au nevoie de ele în lume. Cooptarea RVR Energy nu numai că sporeste angajamentul nostru fată de clientii din domeniul energiei din România, dar, de asemenea, întăreste si oferta noastră regională", a adaugat Gabriel Sidere.Varinia Radu s-a alaturat CMS împreună cu echipa RVR Energy, o firma de avocatură specializată în consultanta în domeniul energiei, pe care a fondat-o în anul 2004. Începând din această lună, Varinia este partener CMS si noul lider al departamentului Petrol si Gaze si coordonatorul adjunct al departamentului Energie din cadrul CMS, Europa Centrală si de Est.

"Suntem încântati să ne alăturăm CMS. CMS are o reputatie excelentă în sectorul energetic - în România si la nivel global - si este platforma perfectă pentru dezvoltarea practicii noastre juridice, atât în ceea ce priveste  expertiza detaliată la nivel de industrie, cât si relevanta la nivel global. Putem acum potenta succesul firmei noastre de avocatură de tip boutique, cu resursele vaste si acoperirea geografică pe care CMS le poate oferi clientilor nostri", comentează Varinia Radu, care are peste 12 ani de experientă în sectoarele petrol si gaze, energie electrică si resurse minerale, în România precum si în regiunea extinsă a Europei Centrale si de Est si a Mării Negre.

"Am reusit să cooptăm un partener de înaltă valoare, cu o remarcabilă expertiză juridică si comercială si o experientă în sectorul energetic de invidiat. Venirea Variniei si a echipei sale va aprofunda si extinde oferta de servicii CMS aflate la dispozitia clientilor nostri din domeniul energiei, si reprezintă totodată un moment important al strategiei de dezvoltare a CMS din România si în regiune", a concluzionat Gabriel Sidere.

Varinia Radu este un avocat senior, cu peste 12 ani de experientă în domeniul energiei si resurselor minerale, fondatorul firmei de avocatură si consultantă în domeniul energiei RVR Energy. Ea a consiliat un număr impresionant de clienti pe o gamă largă de aspecte legate de sectorul energetic, incluzând acordarea de licente, trading, privatizări, achizitii publice, proiecte la cheie pentru instalatiile de producere a energiei  conventionale si regenerabile, joint-ventures, concesiuni petroliere, dezvoltare de active de petrol si gaze în România, acorduri farm-out, fuziuni si achizitii si tranzactii de finantare. Varinia a fost implicată, de asemenea, în procesul de elaborare a mai multor initiative legislative importante în acest sector în România.

Loredana Mihăilescu va actiona în calitate de coordonator al departamentului de Energie al CMS România, cu o experientă de peste 12 ani de practică. Dedicată clientilor CMS din sectorul energetic, Loredana este expert în ceea ce priveste consultanta juridică în domenile energie si mediu, cu un interes special pentru energia regenerabilă, petrol si gaze. A fost consultant pentru un număr important de tranzactii si proiecte de prim rang din sectorul energetic românesc.

Simona Marin este un avocat senior, membru al echipei de drept financiar international în biroul CMS din Bucuresti. Simona s-a specializat în dreptul anglosaxon la New York, activând în domenii de practică precum finantarea de proiecte, finantare imobiliară, finantări sindicalizate si bilaterale, securizate si nesecurizate. Ea a consiliat un număr important de proiecte si finantări de anvergură, atât în România cât si în jurisdictii din Europa Centrală si de Est.

CMS România este membru al retelei internationale CMS, oferind clientilor săi consiliere de înaltă specialitate în domeniile juridic si fiscal. Cu peste 3.000 de avocati la nivel global, experti în managementul de proiect si lucrând în echipe dedicate sectoarelor de activitate, CMS are ca obiectiv clientul si îndeplinirea cerintelor acestuia.
CMS este o firmă full-service de avocatură, care se clasează între primele 10 companii de profil din lume, din punct de vedere al numărului de avocati (Am Law 2013 Global 100). Cu 58 de birouri în 32 de tări, CMS a înregistrat în 2012 un venit anual de 837,7 milioane de Euro. CMS consiliază majoritatea companiilor din DAX 30, precum si un număr important de companii prezente în topurile Fortune 500 si FT European 500.

CMS oferă o gamă largă de servicii juridice de înaltă expertiză, acoperind 17 arii sectoriale si de practică juridică, incluzând domenii, precum cel bancar si financiar, comercial, de concurentă, corporate, litigii, ocuparea fortei de muncă, energie, proprietate intelectuală, Life Sciences/ farmaceutică, imobiliare & constructii, taxe si TMT.

Birouri si birouri asociate CMS: Aberdeen, Alger, Amsterdam, Antwerp, Barcelona, Beijing, Belgrad, Berlin, Bratislava, Bristol, Brussels, Bucuresti, Budapesta, Casablanca, Koln, Dresda, Dubai, Duesseldorf, Edinburgh, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Kiev, Leipzig, Lisabona, Ljubljana, Londra, Luxembourg, Lyon, Madrid, Mexico City, Milano, Moscova, Munchen, Muscat, Paris, Praga, Rio de Janeiro, Roma, Sarajevo, Sevillia, Shanghai, Sofia, Strasbourg, Stuttgart, Tirana, Utrecht, Viena, Varsovioa, Zagreb si Zurich.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Oladeji
Hello Webmaster, I noticed that is rainnkg pretty low for some keywords, this may be due to the new Google Panda update, or it could be due to a variety of other factors. I\'m sure you already know about On-page SEO, where Google cares highly about proper formatting of various H1/H2/H3 tags, having your main keyword appear in the beginning of your post and having your post end with the keyword, along with having keyword related alt tags and very relevant LSI. However, you do not seem to have the proper Keywords or relevant Keywords in your posts and in the website. Right now you need a tool or plugin that will allow you to check on Keyword insights, search trends and check for backlink analysis and to find out your Keyword competition. To find a Keyword Plugin that combines both Keyword Research and has the ability as a Rank Checker is what , please check out our 5 minute video.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar