transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-02-2024 4.6073 lei 4.9759 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-02-2013

Concursul national The Great Business Challenge: o provocare pentru tinerii care vor sa se afirme in lumea afacerilor

Concursul national The Great Business Challenge: o provocare pentru tinerii care vor sa se afirme in lumea afacerilor

Tinerii care vor să se formeze ca lideri, care îsi propun să ajungă oameni de afaceri de succes sau au o idee de start-up, dar nu stiu care ar fi etapele pe care ar trebui să le urmeze, au o nouă oportunitate. Facultatea de Management din SNSPA lansează concursul national The Great Business Challenge.

În perioada 1 februarie – 26 martie 2013, studentii înscrisi la concurs au sansa de a lua contact direct cu mediul de afaceri, de a rezolva propuneri concrete de business si de a câstiga internship-uri oferite de companiile partenere pentru a-si pune în valoare ideile si cunostintele acumulate. Prin acest proiect, Facultatea de Management urmăreste educarea tinerilor ca viitori manageri, dobândind, totodată, abilităti din zona leadership-ului si a comunicării în afaceri.

În legătură cu acest concurs, Lucian Anghel, Presedinte al Directoratului si Director General al BCR Pensii, declara: «The Great Business Challenge ar putea fi oportunitatea unică ce apare doar o dată în anii de studentie. Poate fi sansa de a combina experienta organizatională, entuziasmul si inovatia tinerilor si de a obtine ceva concret care va fi si implementat în viata reală. Ar putea fi mai mult decât un concurs. Este o competitie, dar în acelasi timp este o „scoală” pentru mai departe, un „altfel” de a învăta si de a face lucruri împreună.»

Tinerii care vor să participe trebuie să-si înregistreze echipele pe site-ul www.thegreatbusinesschallenge.ro.

Pentru a dobândi mai multe informatii practice, participantilor li se va oferi un training intensiv în care vor învăta cum se realizează un plan de afaceri, cum se promovează o idee de business si vor beneficia de insight-uri importante din partea unor profesionisti cu performante în domeniu.

The Great Business Challenge se află la prima editie si se bucură în acest moment de participarea unor parteneri importanti din domeniul bancar, educational si al comunicării precum BCR, Editura Tritonic, Business-Edu si platforma online www.comunicatedepresa.ro. Au fost stabilite parteneriate media cu Inspire Business si Income Magazine si s-au alăturat proiectului organizatii studentesti de renume precum VIP si AEGEE Bucuresti.

Facultatea de Management îsi asumă rolul de a pregăti tinerii în domeniul managerial si de a le dezvolta abilitătile antreprenoriale. În acest sens, pe lângă programa de studii si desfăsurarea concursului national The Great Business Challenge, facultatea derulează o serie de activităti si proiecte cu scopul de a populariza business-ul si educatia antreprenoriala în rândul tinerilor, precum Ora de Management sau BizMasters.

Emailul oficial al concursului: office @ thegreatbusinesschallenge.ro

Facultatea de Management din cadrul scolii Nationale de Studii Politice si Administrative este una dintre cele mai dinamice institutii educationale din tară. Misiunea sa este de a pregăti viitorii lideri din România, prin antrenarea lor în evenimente speciale, prin încurajarea implicării lor în proiecte din cele mai diverse, prin oferirea unor oportunităti de a discuta si învăta de la cei mai buni profesionisti în domeniu.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Noha
E greu să răspunzi acestei eentrebări...cel puţin mie mi-ar fi greu!Dar ai drepatte - "senină" e cuve2ntul cel mai potrivit! Şi eu mi-aş dori tot seninătate, şi poate fericire, pace, calm!
Cuky
Domnule Pretrovici din pe0cat lectia de masixrm postcomunism oferit de acest domni (pe de alte0 parte foarte simpatic) era pentru kindergartenul . Cei care stiau un pic mai mult sau mai putin istoria scoliilor marxistes si dezbatere care se tin een Europa azi au re0mas ca si mine extrem de dezamajiti de nivelul conferintei de0ce0 e0sta e nivelul masixrmul US de azi, atunci ce se face een Europa, sau een India sau een America latina este de un alt nivel de calitate .
Sasanka
wah ur table so big ar..only geng' ppl can hv such a big table..my table only 1/2 of ur table size..lucky my office wnodiw aso can c klcc
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar