transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-02-2014

Conferinta BISMUN 2014 - cel mai important proiect de simulare ONU din Romania, 26 - 31 martie 2014

Conferinta BISMUN 2014 - cel mai important proiect de simulare ONU din Romania, 26 - 31 martie 2014

Conferinta BISMUN, cel mai mare proiect de simulare ONU din Romania, a ajuns la cea de a sasea editie. BISMUN 2014 este organizata de Asociatia Tineretul ONU din Romania in perioada 26-31 martie 2014, la Palatul Parlamentului si va reuni peste 250 de participanti atat din Romania, cat si din strainatate.

Conferinta BISMUN 2014 este organizata impreuna cu Senatul Romaniei si se bucura de sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, Sistemului ONU din Romania si Universitatii din Bucuresti.

Tema conferintei de anul acesta este „Just and Unjust Wars: A New Approach in a World of Turmoil”. Aceasta a fost aleasa datorita importantei conceptului de Just Wars (Razboaie Drepte), recent abordat de catre filozofia politica, si necesitatii aplicarii si analizarii lui in dezbaterile internationale.

In cadrul Conferintei BISMUN 2014, participantii vor juca rolul unor delegati, reprezentand politicile, interesele si obiectivele unui stat in cadrul unuia dintre cele opt organisme simulate. Pe parcursul celor 6 zile, acestia vor fi responsabilizati prin capacitatea de a reprezenta juridic si politic statul ales in actele elaborate de institutia internationala simulata.

In cadrul Conferintei BISMUN 2014 vor fi simulate urmatoarele consilii/comitete: Adunarea Generala a ONU (Opening and Closing Ceremony), Consiliul de Securitate al ONU, Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, ECOSOC, Comisia I a Adunarii Generale (DISEC), Comisia a III-a a Adunarii Generale (SOCHUM), Curtea Internationala de Justitie, Consiliul Nord Atlantic si Consiliul de Tutela al UN, in cadrul caruia se va simula o situatie istorica.

Perioada de aplicatii pentru Conferinta BISMUN 2014 se desfasoara in 2 etape, impartite in valuri de inscriere.

Ne aflam in a doua etapa de inscrieri, iar primul val este deschis pana vineri, 14 februarie. Ultimul val de inscrieri va avea loc intre 15 si 28 februarie. Mai multe detalii legate de modalitatea de inscriere ca participant exista pe http://bismun.com/, in sectiunea Registration.

Fenomenul Model United Nations, cu o indelungata traditie la nivel international, este unul dintre cele mai populare si complexe tipuri de simulari academice si atrage un numar in continua crestere de tineri interesati in legatura cu problemele existente la nivel mondial.

Asociatia Tineretul ONU din Romania este o organiza?ie neguvernamentala, constituita cu scopul de a promova si incuraja valorile si activitatile ONU in randul tinerilor romani, societatii romanesti si comunitatii internationale. Pentru a-si atinge scopurile, organizatia realizeaza seminarii, conferinte, workshop-uri, stagii de practica, activitatea centrala axandu-se insa asupra organizarii unei conferinte anuale de tip MUN – Conferinta BISMUN.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar