transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-06-2014

Costin Matache, noul Director General al companiei de cloud Ymens

Costin Matache, noul Director General al companiei de cloud Ymens

Ymens, primul broker de cloud din România, anunță numirea lui Costin Matache în poziția de Director General. Începând cu data de 2 iunie, Costin Matache va fi responsabil de dezvoltarea strategică și operațională din cadrul Ymens, având ca principal obiectiv consolidarea poziției companiei de lider local pe piața de cloud din România. Noul Director General va coordona totodată implementarea strategiei de cloudsourcing în deservirea IMM-urilor, companiilor mari și instituțiilor publice prin soluții cloud moderne și servicii adiționale.

Noul Director General Ymens va continua astfel dezvoltarea portofoliului de soluții de cloudsourcing lansate la începutul acestui an în scopul extinderii companiei atât la nivel regional, cât și local. Un obiectiv important îl va reprezenta și accesarea de noi oportunități la nivelul administrațiilor publice prin intermediul soluțiilor de cloud guvernamental.

Astfel, Costin Matache va asigura evoluția sustenabilă a companiei Ymens în același ritm din ultimii ani și va contribui, prin inovație, la dezvoltarea mediului de business din România.

Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group: “Inovația este un element esențial în strategia noastră, iar tehologia cloud, un segment despre care se spune că este viitorul industriei IT, ne oferă oportunitatea continuă să inovăm. Costin Matache se alătură Ymens într-un moment important pentru noi, la scurt timp după lansarea portofoliului de soluții inovatoare de cloudsourcing și vine cu o experiență amplă care va aduce valoare echipei. Costin are astfel o contribuție importantă în misiunea noastră de a continua să creștem adopția de cloud în beneficiul mediului de business din România.Costin Matache are o experiență de peste 12 ani în industria IT, deținând poziții cheie de management în multinaționale precum IBM sau ING România. În ultimii 7 ani, Costin și-a dezvoltat cariera în cadrul IBM România, unde a evoluat în diferite poziții de management la nivel local și regional, de la Core Consulting Leader sau Global Business Services Leader până la poziția de Application Management Services Leader pentru Europa de Sud-Est.

Odată cu transformarea Ymens în primul broker de cloud din România, Bogdan Balaci acceptă începând cu data de 16 iunie o nouă oportunitate profesională într-o nouă industrie dinamică și cu potențial de creștere în regiune.

Costin Matache, Director General Ymens: ”Cred cu adevărat că tehnologia cloud este un motor al dezvoltării economice și al inovației.  Ymens are un rol important în această evoluție, fiind singura companie din România care oferă o platformă cloud de soluții și servicii de business. Sunt încântat să mă alătur echipei Ymens și să contribui astfel la realizarea obiectivelor ambițioase de business ale companiei, precum și la dezvoltarea unui domeniu IT dinamic, cu impact puternic în ecosistemul de afaceri românesc.”

YMENS este primul broker de cloud din România care oferă soluții de cloudsourcing. Acestea permit companiilor să externalizeze întreaga infrastructură IT în cloud și să beneficieze în același timp de o suită completă de soluții de consultanță suport, administrare și mentenanță, alături de servicii asociate precum BPO (business process outsourcing), AMS (application management services) sau IT outsourcing. Platforma de tehnologie cloud Ymens a fost dezvoltată în urma unei investiţii de un milion de euro. Ymens oferă soluţii personalizabile, compatibile şi interconectate care contribuie la eficientizarea afacerilor românești.

Cloud-ul este o infrastructură IT aflată într-un data center care oferă, printre altele, platforme integrate de aplicații dedicate companiilor. Soluțiile cloud pot fi accesate online, direct din browserul de internet de pe laptop sau desktop pe mobil sau tabletă, prin intermediul unor aplicații dedicate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar