transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-10-2015

Depanero isi consolideaza echipa cu trei manageri in departamente cheie

Depanero isi consolideaza echipa cu trei manageri in departamente cheie

Depanero, cea mai mare firmă de service din România în domeniile electro-IT, electrocasnice mici si mari, tablete si telefoane mobile, îsi consolidează echipa de management cu trei noi membri, care se alătură companiei în departamente cheie. Astfel, Iulia Palaghie ocupă functia de Customer Experience Manager, Cristina Crangus este noul Director Comercial si Irina Mincinopschi, noul Director de Resurse Umane.

„Consolidarea echipei de management face parte din strategia companiei de extindere pe piata locală si la nivel regional. De asemenea, urmărim cresterea numărului de parteneriate cu producători si retaileri si eficientizarea proceselor din punct de vedere comercial. Pentru următoarele luni, avem în vedere si implementarea programelor pentru dezvoltare profesională în interiorul Depanero si crearea de alternative inovative prin care să le oferim clientilor variante inedite si eficiente de solutionare a solicitărilor acestora”, spune Adrian Antohi, director general Depanero.

Cu o experientă de peste 11 ani în resurse umane, ocupând roluri atât de specialist HR pe segmentele de compensatii si beneficii, training si dezvoltare, recrutare, cât si de director de resurse umane în companii de eCommerce si retail, Irina Mincinopschi s-a alăturat companiei, la începutul lunii septembrie, în functia de director de resurse umane. Ea va dezvolta strategia de HR a companiei având ca priorităti pentru acest an implementarea programelor de dezvoltare profesională, managementul performantei, precum si identificarea si cultivarea talentelor din organizatie.

Începând cu 1 august, departamentul comercial si relatia cu partenerii au fost preluate de Cristina Crangus. A absolvit în 2007 Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice si în 2008 si 2009, două masterate în Geopolitică si Relatii Internationale, respectiv Management si Comunicare în Afaceri.

Are o experientă de peste nouă ani în domeniu si a lucrat în industria FMCG pentru GlaxoSmithKline, unde a condus echipa de vânzări si ulterior a gestionat relatia cu marile lanturi de retail din România. După o perioadă petrecută la British Romanian Chamber of Commerce, a preluat functia de director comercial la Depanero. Din această pozitie va fi responsabilă în perioada următoare de eficientizarea proceselor din punct de vedere comercial si de elaborarea si implementarea strategiei de crestere a numărului de clienti.

Functia de Customer Experience Manager a fost preluată la 1 iulie de Iulia Palaghie. Ea este responsabilă de cresterea încrederii clientilor în serviciile Depanero prin oferirea de răspunsuri prompte si solutii customizate la solicitările acestora. Are o experientă de nouă ani în Customer Care. A lucrat în industria de telecomunicatii la Orange România, unde a ocupat mai multe pozitii, din care a gestionat relatia cu clientii si a îmbunătătit calitatea serviciilor oferite de operatorul telecom. De la începutul lunii iulie si până în prezent, a implementat în cadrul Depanero proiecte precum sistemul de „call back” pentru clientii care doresc să fie reapelati în loc sa fie preluati direct de operatori si aplicatia dezvoltată special pentru zona de receptie, care permite înregistrarea automată în sistem si afisarea numelui clientului în ordinea înregistrării.

Depanero este un brand nou pe piata de service electro IT din România, sub care îsi desfăsoară activitatea cea mai mare firmă de service din România. Compania Depanero are prezentă la nivel national, cu angajati proprii, acoperind aproape toate judetele tării. Cei 285 de angajati ai companiei au mii de ore de experientă de service si pregătire profesională, precum si mii de ore de relatii cu clientii acoperind majoritatea categoriilor de produse de folosintă îndelungată, cum ar fi: telefoane mobile, tablete, IT, electronice, electrocasnice mici si mari etc..

Depanero oferă servicii de consultantă, diagnosticare si remediere rapidă a defectiunilor, atât pentru produsele aflate în garantie cât si pentru cele în post-garantie, pentru acestea din urmă oferind garantie la reparatie.

Brandul Depanero este prezent pe piata din România din 2014, odată cu rebranding-ul companiei Servskills, înfiintată în 2011. Depanero livrează lunar servicii de consultantă si reparatii pentru o medie de 30.000 de clienti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Yunie
Nia, Nia! I hope you feel better! It is very hard being sick. I\'m glad your son got a new job, I hope he will be happy with it! I can\'t wait to see pitrecus of your new home!!!Go to the opera! My cousin is singing in it in Instanbul!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar