transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-02-2013

Desemnari pentru inca trei Directori Generali Adjuncti in cadrul Bancii Transilvania

Desemnari pentru inca trei Directori Generali Adjuncti in cadrul Bancii Transilvania

Consiliul de Administraţie al Băncii Transilvania a desemnat încă trei directori generali adjuncţi în conducerea băncii, din cadrul echipei BT: Gabriela Nistor – Director Executiv Retail Banking; Leontin Toderici – Director Executiv, Chief Operations Officer şi Andrei Dudoiu – Director Executiv Regional Bucureşti.

Exercitarea noii funcţii a acestora se va realiza după obţinerea aprobărilor din partea BNR şi după parcurgerea formalităţilor necesare.

În plus, Luminiţa Runcan a primit autorizarea BNR şi au fost îndeplinite formalităţile necesare pentru exercitarea funcţiei de Director General Adjunct al Băncii Transilvania.

BT are în prezent doi Directori Generali Adjuncţi, Luminiţa Runcan şi Nicolae Tarcea. Dna Luminiţa Runcan şi-a început cariera în sistemul bancar odată cu Banca Transilvania, acum 19 ani.

Cea mai mare parte a activităţii în BT şi-a desfăşurat-o coordonând activitatea de trezorerie a băncii, din 1998 având calitatea de director. Este absolventă de Ştiinţe Economice şi Drept.

Tot referitor la top management, în decembrie 2012, Consiliul de Administraţie al Băncii Transilvania a decis ca Horia Ciorcilă, Preşedintele CA al băncii, să preia mandatul de administrator delegat pentru coordonarea activităţii băncii şi a Comitetului Executiv de Management. 

Modificările din cadrul top managementului BT au apărut ca optimizare la structura băncii, un business tot mai mare şi mai complex.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Amintez
Deci, nu ştii ce faci la ANF? Uhm lemme cred ..... Scurgeti compania din bani? Sunete dpesre dreapta. Păstraţi talentul lor homegrown jos een timp ce face o camera la partea de sus pentru cei care au fost o dată stele mari, dar nu mai sunt baieti op? Sunetele pe bani. cembunătăţirea performanţei IMPACT de evaluare şi de recunoaştere numele companiei in mass-media? ... Hei, am gasit ceva ce nu putem da vina pe tine!
Vijyaraja
Cind eram inca nou in US si ud dupa urechi(16 ani) si m-a oprit poilita ca am trecut printr-o lumina galben/rosie, mi-a dat o amenda de $60. Am vrut sa-l platesc pe loc pe politai ca sa nu afle parintii ca am luat amenda, ca-mi luau masina (era de fapt a lui taica-meu). Bine ca am fost cu un prieten american in masina, care m-a oprit de-a face oroarea asta. Mia zis ca politail va interpreta asta ca mita si mi-ar da inca o amenda, mult mai usturatoare. Nu am vrut sa mi se inregistreze amenda pe record si sa-i creasca asigurarea lui taica-meu, asa ca m-am dus la tribunal. Fiindca eram incepator si prima amenda, mi-a reduso de la moving violation la parking violation , o amenda minora si fara puncte pe carnet, deci nu creste asigurarea. Ce sa mai zic ca eu aveam carnet provizoriu de incepator (la 16 ani) ..
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar