transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-02-2014

Destination: Management - Coca-Cola HBC cauta 12 tineri cu potential de manager

Destination: Management - Coca-Cola HBC cauta 12 tineri cu potential de manager

Coca-Cola HBC Romania a lansat cea de-a treia editie a Programului de Management Trainee “Destination: Management”, adresat studentilor in ultimul an si absolventilor. Ca si in 2013, procesul de selectie a viitorilor Trainee va include Scoala de Business Coca-Cola HBC, la care vor participa cei mai buni 30 de candidati.

„Destination: Management” este un program de dezvoltare profesionala accelerata care se adreseaza tinerilor talentati, studenti in ultimul an sau proaspat absolventi. Astfel, la finalul perioadei de pregatire de 2 ani, cei 12 Trainee vor detine abilitatile necesare pentru a ocupa o functie de management in cadrul companiei.

Tinerii pot aplica pentru pozitiile disponibile in 5 dintre departamentele companiei – Comercial, HR, Supply Chain, Audit si Procurement – aflate in cele 4 orase in care Coca-Cola HBC isi desfasoara operatiunile – Bucuresti, Timisoara, Ploiesti si Dorna: Commercial Management Trainee – Bucuresti; HR Management Trainee – Bucuresti; Supply Chain Management Trainee – Timisoara, Ploiesti, Dorna; Audit Management Trainee – Bucuresti; Procurement Management Trainee – Bucuresti.

„Programul de Management Trainee ofera o experienta unica, memorabila si autentica de dezvoltare rapida catre o cariera de management. In cadrul acestuia, Scoala de Business combina experimentarea practica a proceselor noastre de business cu un proces de evaluare, la finalul caruia toti participantii primesc feedback pentru dezvoltarea lor ulterioara”, a declarat Corina Licea, Country HR Manager Romania si Moldova, Coca-Cola HBC.

Aplicarea se realizeaza in perioada 14 februarie – 13 aprilie pe site-ul de cariera al companiei www.cchbcjobs.ro, urmand ca programul sa debuteze in toamna acestui an.

In ultima etapa a procesului de selectie, 30 de tineri vor participa, timp de o saptamana, la „Scoala de Business Coca-Cola HBC”. Ei vor trece printr-un program intens de cunoastere a companiei si vor interactiona cu managerii Coca-Cola HBC in cadrul prezentarilor si exercitiilor practice de business.

Odata recrutati, cei 12 Trainee vor parcurge 3 etape in cadrul programului „Destination: Management”:

First Level – cunoasterea companiei si a activitatilor caracteristice departamentului ales;

Second Level – gestionarea proiectelor proprii si interactiunea cu celelalte departamente ale companiei pentru dezvoltarea unei imagini de ansamblu;

Third Level – gestionarea unei echipe.

Fiecare etapa a programului este gandita astfel incat sa le ofere Trainee-ilor o experienta de business variata, care sa ii pregateasca pentru gestionarea cu succes a viitorului rol in cadrul organizatiei. Pe parcursul perioadei de pregatire, fiecare din cei 12 Trainee va lucra sub indrumarea unui mentor, care ii va ghida in evolutia lor profesionala si personala.

Mai multe detalii despre program si conditiile de aplicare pot fi gasite online pe site-ul www.cchbcjobs.ro in sectiunea Management Trainee si pe pagina de Facebook Talente Nedescoperite. Povestile primelor doua generatii de Trainee pot fi citite pe blogul dedicat: www.blog.cchbcjobs.ro.

Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator ca marime al companiei Coca-Cola din punctul de vedere al volumului, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Compania activeaza intr-o zona geografica extinsa, avand operatiuni in 28 de tari, servind o populatie de peste 560 milioane de oameni. Coca-Cola Hellenic ofera o gama variata de bauturi racoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apa, sport, energizante, ceaiuri si cafea. Coca-Cola Hellenic promoveaza o dezvoltare durabila, generand valoare pentru afacerea sa si pentru societatea in care activeaza. In acest sens, compania furnizeaza bauturi racoritoare care satisfac nevoile diverse ale consumatorilor, incurajand in acelasi timp un mediu de lucru deschis si desfasurandu-si activitatea intr-un mod responsabil astfel incat sa protejeze si sa mentina neschimbat mediul inconjurator, contribuind la dezvoltarea socio-economica a comunitatilor locale.

In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic denumit Coca-Cola HBC Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar