transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-07-2013

EBS Romania a investit peste 150.000 de euro in dezvoltarea profesionala a personalului, in primul semestru din 2013

EBS Romania a investit peste 150.000 de euro in dezvoltarea profesionala a personalului, in primul semestru din 2013

EBS Romania a investit în prima jumatate a acestui an peste 150.000 de euro în dezvoltarea profesionala a personalului. Banii au fost directionati atat în programe speciale, cat si în extinderea si dotarea de sedii noi.

“Pentru EBS Romania, investitia continua în dezvoltarea profesionala a angajatilor, ramane unul dintre obiectivele generale ale organizatiei. Astfel, colegii nostri pot beneficia în mod direct de o dezvoltare accelerata, sustinuta si de calitate”, declara Daniel Metz CEO EBS Romania.

Academia EBS în crestere, proiecte ample în dezvoltarea personala si profesionala

Pentru anul acesta au fost alocate 352 ore de traininguri tehnice si soft skills, la care au participat deja 390 din colegii nostri, activitati realizate în timpul programului de lucru.

Avand în vedere ca traim într-o lume a schimbarii si activam în conditiile unor piete fluctuante, ne-am concentrat atentia si în aria performantei manageriale. În acest sens, expertii în dezvoltare manageriala si personala din EBS au elaborat un program de Dezvoltare Manageriala, ce se întinde pe o perioada de 6 luni. Evaluam ca aceasta actiune va aduce businessului o crestere semnificativa.“La începutul lui 2013 a mai fost lansat programul EBS Career Kick-off, dedicat celor aproximativ 130 juniori din EBS. Acesta are rolul de a-i directiona pe tineri pe drumul profesional corect. Am reusit pana în prezent sa formam 42 de juniori în cadrul proiectului”, a mentionat Adela Negru, Human Resources, Integration & Career Development  Manager.

Un alt program care vine în întampinarea nevoilor angajatilor îl constituie EBS Moves Around. Prin acesta EBS Romania ofera oamenilor sai flexibilitatea si posibilitatea de a se reloca oricand, în oricare din locatiile sale din tara, avand în acelasi timp siguranta viitorului profesional.

“Sunt momente în viata cand fiecare dintre noi avem parte de experiente si încercari mai putin placute, dar pe care, de dragul vietii trebuie sa le trecem neconditionat. Pentru aceasta am lansat programul EBS este alaturi de tine, propunandu-ne astfel sa depasim bariera unui simplu angajator”, a mai adaugat Adela Negru.

EBS este alaturi de tine a fost lansat în vara anului 2012 si are 2 componente: Life Care, ce presupune un bonus financiar si Life Coaching, acesta însemnand o sesiune de consiliere, sustinuta de un psiholog specializat al departamentului de Resurse Umane. Pana în acest moment numarul de colegi care au accesat programul depaseste 20.

Daca în anul 2012 a fost înregistrata o fluctuatie de personal sub 3%, în anul curent semnalam o scadere a acesteia. La ora actuala echipa EBS Romania depaseste 550 de persoane.

“În primele 6 luni ale acestui an am reusit sa castigam peste 100 de colegi noi. In continuare recrutam acolo unde exista cerere directa din piata si plecam de la considerentul ca vom reusi sa atragem înca 100 de colegi pana la finalul lui 2013”, a mai afirmat Daniel Metz, CEO EBS Romania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Khaled
Este o treaba cit se poate de seaisroa, parerea mea.Cind peste tot se glorifica NUMAI, binefacerile inexistente ale capitalului si slugilor sale, o miscare de tipul acesta este neasteptata si revigoranta. Atrage atentia asupra unora care exista, gindesc cu cpul lor (ceea ce este mare lucru in epoca de indobitocire globala pe care o traim) si se manifesta, atita cit le este permis de conditiile concrete in care fiinteaza.Daca mai multi si-ar arata disponibilitatea sincera de a colabora, s-ar putea face mai mult.Dar, in contextul actual, comunicarea numai virtuala mi se pare insuficienta si neadecvata scopului si chiar riscanta. Comunicarea directa, de dorit, este cit e poate de periculoasa. Citi nebuni exista pe lumea asta, initiatorii s-ar putea alege cu un glont in cap sau aruncati in fata unui tren. Au mai patit-o si altii.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar