transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-05-2014

Ecoxtrem se alatura echipelor TMI Romania si Qualians - parteneriat pe piata de training si evenimente corporate

Ecoxtrem se alatura echipelor TMI Romania si Qualians - parteneriat pe piata de training si evenimente corporate

Actionariatul companiei de training si consultantă Qualians, care detine si franciza TMI în România, a achizitionat pachetul majoritar de părti sociale din Ecoxtrem, unul dintre principalii jucători pe piata organizării de evenimente de tip teambuilding outdoor si training.

”Cooptarea Ecoxtrem alături de TMI si Qualians este un pas important către scopul nostru de a le oferi clientilor, printr-un singur punct de contact, un portofoliu si mai larg de servicii de calitate”, spune Octavian Pantis, Managing Director TMI România si Qualians.

”Ne-am dorit să adăugăm complexitate programelor noastre, pentru experiente si evenimente cât mai memorabile, iar pentru asta am căutat un partener care să aibă nu numai servicii complementare, dar si o reputatie solidă si recunoastere în piată”, explică Dragos Saioc, General Manager si fondator Ecoxtrem. ”Prin experienta, profesionalismul si know-how-ul lor, TMI si Qualians aduc valoarea adăugată pe care ne-o doream.”

Cu o cifră de afaceri cumulată de peste 850.000 de Euro în 2013, TMI România si Qualians oferă o gamă foarte diversă de servicii de coaching si consultantă, traininguri personalizate si cursuri deschise, lucrând cu unii dintre cei mai buni traineri si specialisti din piată, în domenii precum leadership & management, marketing, branding si comunicare, finante, resurse umane sau customer service.

”Grupul TMI / Qualians s-a dovedit solutia optimă, pentru că am găsit oameni pasionati de ceea ce fac, oameni cu perseverentă si ambitie, care îsi doresc să obtină performante la cel mai înalt nivel calitativ si care sunt decisi să îsi pună amprenta asupra succesului clientilor lor”, povesteste Dragos Saioc despre noii săi parteneri.

Cu cel mai mare portofoliu de evenimente de teambuilding outdoor desfăsurate anual – peste 80 –, Ecoxtrem este printre liderii pietei si după cifra de afaceri, obtinând venituri de peste 480.000 de Euro în 2013. Odată cu semnarea parteneriatului cu TMI România si Qualians, planurile de viitor ale Ecoxtrem vizează nu numai extinderea portofoliului de servicii, ci si cresterea numărului de clienti prin calitatea si ineditul evenimentelor marca Ecoxtrem si cresterea cifrei de afaceri până în jurul valorii de 1 milion de euro până în 2016.Aproximativ 6000 de persoane din cele mai importante companii din România urmează trainingurile TMI în fiecare an, 51% dintre acestia fiind middle manageri, iar 6% top manageri. De asemenea, sute de profesionisti de diferite specializări participă anual la cursurile deschise organizate de Qualians. În acelasi timp, Ecoxtrem detine un portofoliu important de clienti din zona corporativă. Împreună, cele 3 companii îsi doresc să devină un one-stop-shop pentru companiile din România care caută să îsi depăsească limitele si să obtină performantă prin echipe mai puternice si mai unite, cu reale calităti de leadership si management.

TMI România este parte a companiei internationale de training TMI, cu birouri în peste 45 de tări în lumea întreagă, fondată în 1975 în Danemarca. TMI este prezentă în România din 1999, având azi un portofoliu ce cuprinde aproape toate companiile multinationale mari si un numar în crestere de companii mari antreprenoriale românesti.

TMI România a fost declarată, de două ori, Compania de Training a Anului, la Galele Premiilor Business-Edu din 2008 si din 2011. De asemenea, TMI a câstigat premiul „Most Innovative Training Program” pentru cursurile bazate pe conceptul original TMI Employeeship.

Qualians este o companie de training si consultantă care pune la dispozitia oamenilor si companiilor un portofoliu extins si modern de instrumente de învătare si dezvoltare. Partenerii Qualians sunt, pe de o parte, companii internationale de nisă, cu o expertiză deosebită si cu solutii de o aplicabilitate dovedită – cum ar fi LEGO Serious Play, Silega Business Simulations, TTI Success Insights – si, pe de altă parte, experti români cu o reputatie solidă, cu rezultate remarcabile în domeniile lor de activitate.

Mii de oameni au participat la cursurile deschise si conferintele organizate de Qualians si tot mai multe companii aleg solutiile Qualians pentru a valorifica din plin potentialul capitalului uman al organizatiei lor.

Ecoxtrem activeaza˘ pe piata organiza˘rii de evenimente corporate, actiuni de teambuilding si traininguri de peste 8 ani de zile, timp în care a organizat peste 500 de evenimente de succes. Clientii care au acceptat provocarea Ecoxtrem au fost convinsi de calitatea serviciilor, de profesionalismul si dinamismul cu care abordează fiecare eveniment, fie că a fost vorba despre programe de teambuilding, training, trekking sau de servicii de turism, propulsând compania printre liderii pietei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar