transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-01-2014

Educatie IT in cadrul programului STAR - Software Talent Academy Romania

Educatie IT in cadrul programului STAR - Software Talent Academy Romania

30 elevi din 6 licee bucurestene vor avea oportunitatea să experimenteze pentru sase săptămâni dezvoltarea competentelor IT prin crearea unei aplicatii software, în echipă. Initiativa este lansată de programul STAR, un proiect educational al Scolii de Valori dezvoltat în colaborare cu compania 1&1 Internet Development.

S.T.A.R. sau Software Talent Academy România este un proiect dedicat liceenilor cu profil real, pasionati de dezvoltare software, în cadrul căruia acestia deprind metodologia SCRUM, o metodă de gestionare a proiectelor caracteristică programării AGILE. Proiectul STAR este gândit ca un program de mentorat în care tinerii învată prin experimentare, într-o manieră practică, având ocazia să dezvolte o aplicatie în grup, alături de un mentor experimentat din compania 1&1, cât si un client fictiv care să ofere feedback pe toată durata proiectului.

“În dezvoltarea acestui proiect am plecat de la dorinta de a investi în potentialul adolescentilor si de a le oferi acestora o experientă de învătare practică dar si o experientă de dezvoltare personală care să implice cresterea competentelor de lucru în echipă, îmbunătătirea abilitătilor de prezentare, de gestionare a timpului si de cooperare. Pe lângă acestea, le oferim tinerilor un mediu de învătare diferit de cel de la Scoală, un context practic si cât mai apropiat mediului de afaceri actual din industria IT&C. Am descoperit cu plăcere în rândul aplicantilor tineri cu un potential urias, pasionati de robotică, de automatizări si algoritmi complecsi, tineri cărora le întrevăd un viitor cu adevărat strălucit!”, spune Stefan Pălărie, Head of Corporate Engagement, Scoala de Valori.

Programul STAR dă ocazia tinerilor pasionati de IT să înceapă din perioada liceului să experimenteze în zona de dezvoltare de programare software printr-o experientă cât mai apropiată de munca de zi cu zi dintr-o companie internatională de dezvoltare de soft.

Proiectul Software Talent Academy România urmează să fie lansat, vineri 31 Ianuarie 2014, urmând să se deruleze pe o perioadă de 6 săptămâni, timp în care elevii vor avea posibilitatea să exploreze ceremoniile specifice metodologiei SCRUM, si vor trebui să depăsească împreună, provocările practice ale dezvoltării unei aplicatii software.

Acesta este un proiect aflat la prima editie, care implică cele mai importante licee cu profil informatic din Bucuresti, compania 1&1 Internet Development si Scoala de Valori.

Scoala de Valori este o organizatie nonguvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăti bazate pe valori prin educatie inovativă. Punem sub semnul întrebării granitele educatiei traditionale si creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informatii de valoare, experiente de formare a caracterului, de a interactiona cu modele pozitive si de a avea expunere internatională, cu scopul de a creste responsabilitatea personală si controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
link building
30SSHI A big thank you for your post.Really thank you! Want more.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar