transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-02-2014

Education on Tour 2014 - universitati din Suedia, Danemarca si Olanda vin in Romania sa recruteze studenti romani

Education on Tour 2014 -  universitati din Suedia, Danemarca si Olanda vin in Romania sa recruteze studenti romani

Intre 17 si 21 februarie 2014, universitati din Suedia, Danemarca si Olanda vin in Bucuresti si in alte 4 orase din vestul Romaniei sa recruteze studenti romani. Education on Tour 2014 va debuta pe 17 februarie la Craiova, urmand ca in zilele urmatoare sa ajunga respectiv la Timisoara, Oradea, Cluj si Bucuresti. Participarea este gratuita, inscrierile se fac pe site-ul www.eef.ro.

Cand vine vorba sa alegi o destinatie de studiu in strainatate, optiunile sunt aproape nelimitate. Totusi, Suedia si Danemarca sunt in topul preferintelor studentilor internationali. Universitatile scandinave ofera o varietate de programe in limba engleza, fiind renumite pentru faptul ca au un climat deschis, care incurajeaza inovatia, lucrul in echipa si talentul. Materiile si subiectele sunt special concepute de catre firme si companii, de catre potentialii anagajatori, astfel incat atunci cand studentul se lanseaza pe piata muncii, sa fie perfect pregatit sa activeze in domeniul in care a terminat studiile.

Tarile scandinave sunt  invidiate mai ales pentru calitatea vietii. De exemplu, conform unui top global, danezii ar fi cei  mai fericiti oameni din lume.

Au si motive: locuiesc într-un mediu sanatos, prosper, in care tinerii au reale sanse de angajare dupa absolvire si se bucura de salarii atractive, incomparabile cu cele din estul Europei. Mai mult decat atat, beneficiaza de servicii medicale si educationale gratuite la care au acces si romanii in calitate de cetateni UE.

Intre 17 si 21 februarie, elevii romani vor avea ocazia sa discute chiar cu reprezentantii universitatilor despre cum e sa fii student in afara, despre tipurile de programe si conditile de aplicare, dar mai ales sa obtina consiliere personalizata in privinta dosarului de admitere si sa afle mai multe despre oportunitatile de angajare dupa absolvirea facultatii.

Aceste intalniri fac parte din seria de evenimente organizate cu prilejul editiei din 2014 a EEF - European Education Fair (www.eef.ro) si faciliteaza accesul elevilor romani la invatamant de caliate cu costuri minime. Pe langa faptul ca studiile de licenta si master sunt gratuite in Danemarca, din acest an studentii originari din UE primesc o bursa din partea statului danez in valoare de 720 de euro, in cazul in care demonstreaza ca lucreaza legal in regim part-time nu mai mult de 10-12 ore pe saptamana. 

Education on Tour este organizat in Romania de catre IEC - International Education Center si EDvisory Education, organizatii care isi propun sa promoveze si sa faciliteze studiile in strainatate pentru elevii si studenti romani. IEC - International Education Center Romania face parte din grupul EDvisory Education, o retea internationala de companii si organizatii internationale active in domeniul educational, cu o expertiza bogata in domeniul consultantei educationale. IEC Romania este de asemenea membră EAIE – European Association for International Education şi membră NAFSA – Association of International Educators.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
FrAncisca
I can only buy 1 color for every pair of shoes, but she got so many blues, reds, and gold etc! wow!and the whole room is such a paradise...you\'re right, it\'s like a boquiute...
IHxnaAJJuVR
sverige.txt;1
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar