transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-02-2024 4.6073 lei 4.9759 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-02-2013

Elance: Freelancerii online romani, pe locul 7 la nivel mondial in functie de castiguri

Elance: Freelancerii online romani, pe locul 7 la nivel mondial in functie de castiguri

Elance, platforma de freelancing şi muncă online numărul 1 la nivel mondial, clasează România pe locul 7 în lume în funcţie de veniturile obţinute în perioada 2007 - 2012 de către contractorii români pe Elance.com. Până la sfârşitul lui 2012, profesioniştii independenţi români au câştigat, în total, aproximativ 16,4 milioane de dolari, din care numai anul trecut au fost încasate 5 milioane de dolari.

„România a devenit o piaţă-cheie pentru Elance datorită numărului mare de specialişti din domeniul IT, care au atras, în perioada analizată, peste 75% din veniturile totale obţinute de contractorii români pe Elance.com. Companiile din toată lumea care caută soluţii inovatoare pentru o dezvoltare rapidă, eficientă, găsesc pe piaţa românească forţa de muncă necesară”, declară Kjetil Olsen, Vicepreşedinte Elance pentru Europa.

Pe platforma de freelancing şi muncă online Elance sunt înregistraţi peste 2,1 milioane de freelanceri. Lunar, 256.000 de companii active postează pe Elance.com aproximativ 75.000 de oferte de proiecte.  Cu 16.411 de profesionişti independenţi români înscrişi până la finalul anului trecut, România se plasează pe locul 12 în clasamentul celor 155 de ţări din care provin contractorii. 6.000 dintre aceştia s-au orientat către freelancingul online numai în decursul anului 2012, iar 1.027 au fost plătiţi de către companii internaţionale pentru serviciile prestate pe parcursul anului trecut.În topul câştigurilor înregistrate de freelanceri, România depăşeşte ţări precum Rusia, China, Germania sau Australia, şi se află pe locul 3 la nivel european, după Ucraina (cu 38,21 milioane de dolari) şi Marea Britanie (18,11 milioane de dolari). Liderii acestui clasament sunt S.U.A. (cu 166,28 milioane de dolari), India (165,09 milioane de dolari) şi Pakistan (39,89 milioane de dolari).

Contractorii români s-au impus pe piaţa de IT&programare şi graphic design&multimedia, unde au câştigat 12,6 milioane dolari şi, respectiv 2,8 milioane dolari, în perioada 2007-2012. În aceste domenii, freelancerii români au încasat, în medie, 15 dolari/oră. Cel mai bine plătite proiecte au fost în domeniul finanţelor şi management şi în domeniul juridic, unde românii au fost plătiţi, în medie, cu 18 dolari/oră şi, respectiv, cu 20 dolari/oră.

„Elance conectează companiile cu profesionişti online de top, la un preţ bun. Înalta calificare a specialiştilor români şi costul competitiv al serviciilor reprezintă două motive esenţiale care au impus contractorii români pe piaţa globală a freelancingului online”, explică Kjetil Olsen. De exemplu, pentru a angaja un expert român în programare IT este de aproape trei ori mai ieftin decât un norvegian, chiar dacă eficienţa şi rezultatele sunt aceleaşi.

În prezent, Elance are în România cinci mobilizatori, freelanceri care lucrează activ prin intermediul platformei. Aceştia se află în Bucureşti, Iaşi şi Bacău şi susţin periodic workshopuri  şi webinarii despre activitatea ca freelancer online şi succesul pe care îl poate avea un profesionist independent prin acest stil de muncă. În acelaşi timp, Elance a ales Bucureşti pentru organizarea cel de-al doilea summit „Work Different” la nivel mondial, pe 31 ianuarie 2013, un eveniment menit să celebreze stilul freelancing, dar şi succesul specialiştilor români din domeniu.

„Viitorul freelancerilor este promiţător: în următorii cinci ani, companiile vor angaja mai mult de jumătate dintre profesionişti prin internet (54%)i. Iar poziţia geografică a unui contractor nu va mai fi o problemă, dat fiind faptul că rezultatele bune vor fi livrate la timp”, adaugă Kjetil Olsen, Vicepreşedinte Elance pentru Europa. În 2012, freelancerii care au lucrat prin Elance au câştigat 211 milioane de dolari. Din 2007 până în decembrie 2012, profesioniştii independenţi au însumat câştiguri de 609 milioane dolari din proiectele realizate.

Elance este locul unde oamenii muncesc diferit. Pioner în revoluţia domeniului freelance de azi, Elance este platforma numărul 1 la nivel global de freelancing şi muncă online.

Astăzi, peste 500.000 de companii şi peste două milioane de freelanceri folosesc Elance în 170 de ţări. Companii globale inovative, companii mici sau aflate la început au acces la grupul mare de profesionişti de pe Elance pentru a construi echipe, formate din categorii profesionale diferite, de la ingineri de software, dezvoltatori de aplicaţii şi designeri de grafică, până la copywriteri, analişti de piaţă, cercetători, specialişti social media, agenţi de servicii clienţi şi din alte domenii profesionale. Peste un milion de proiecte online sunt finalizate, anual, prin intermediul  Elance.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Radhwen
I simply stop by to let you know I love your wboleg and I had a good time reading it. I'm glad my brother emailed me the link to your article. I just bookmarked this article and I hope your next one will be about the same jubject again I'm looking for ward to it. One thing I want to add is I like your writting style.
Vyolet
Stlelar work there everyone. I'll keep on reading.
Cade
Your articles are for when it abosluetly, positively, needs to be understood overnight.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar