transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-02-2024 4.6073 lei 4.9759 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-02-2013

Elita expertizei dunarene, formata prin CIO-SUERD

Elita expertizei dunarene, formata prin CIO-SUERD

Operatiunea declansata de Grupul de Actiune "Dunare-Marea Neagra" prin activitatile Catedrei Internationale Onorifice in sprijinul Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (CIO-SUERD) a continuat prin formarea celei de-a doua promotii de experti de mare calibru din diverse zone ale tarii (Moldova, Delta Dunarii, Bucuresti), posibila prin parteneriatul cu Uniunea Arhitectilor din Romania.

Astfel, un numar de noi 16 specialisti, motivati sa dezvolte si sa transfere prin proiecte concrete in zona riverana a Dunarii "modelul Toledo" de reforma spatiala, preconizata oficial de ministrii urbanismului din cele 27 de State UE, au absolvit cu succes sesiunea practica din zilele de 8 si 9 februarie 2013. 

Pe langa unificarea si coagularea expertizei respective si stimularea interactiunii intre arhitectii, urbanistii si inginerii participanti la lucrari, evenimentul a reusit sa emane si trei posibile proiecte concrete de mare interes public potential pe urmatoarele domenii: dezvoltarea unui concept integrat de eco-turism in zona Dunarii de Jos; sporirea magnetismului turistic si favorizarea cresterii durabile prin impunerea unui Model Periprava in cinci zone adiacente Deltei Dunarii; consolidarea unui lant flexibil si coerent de revitalizare a capitalului teritorial al oraselor portuare dunarene, proiect initial lansat la Academia Romana de un consortiu coordonat de EUROLINK-House of Europe in parteneriat cu mai multi stakeholderi importanti, inclusiv Academia Romana si un grup de parteneri internationali.

Participantii si-au declarat disponibilitatea de a sprijini - mai ales prin institutele de cercetare, catedrele universitare si asociatiile profesionale sau de afaceri pe care le reprezinta - eforturile Coordonatorului National SUERD din cadrul MAE, Ministru Plenipotentiar Brandusa PREDESCU, dar au solicitat, pe de alta parte, o inter-actiune mai intensa intre autoritatile centrale responsabile de ariile prioritare si  cei care incarneaza expertiza romaneasca, pe care o articuleaza si reuneste si initiativa CIO-SUERD.

In acest sens, participantii au reiterat importanta care trebuie acordata de Guvern informarii, promovarii si facilitarii informatiilor-cheie legate de implementarea Stategiei pentru ca principiul-cheie de tip “bottom–up” sa fie realmente pus in practica, exact asa cum cere si recomanda Comisia Europeana. De aceea, afectarea unora dintre angajatii specializati in afaceri si proiecte europene din cadrul consiliilor judetene/municipale si ai primariilor, ca promotori, facilitatori si experti in chestiuni dunarene, dupa modelul bunelor practici din Germania si Austria ar fi de o mare importanta.

O alta recomandare din partea celor prezenti s-a referit la necesitatea creerii si in jurul Capitalei Romaniei a unui centru de transfer a cunostintelor dupa model Steinbeis - Triple Helix, care sa conecteze principalele platforme de cercetare - inovare ale metropolei la fluxurile competitivitatii pe care regiunile germane si austriece mai avansate le pot antrena si marketiza in mod energic si profitabil pentru toti actorii publici si privati implicati.

In acest sens, prin parteneriatele si sinergiile pe care se straduie sa le activeze, coordonatorii CIO-SUERD au anuntat ca - in urma disponibilitatii aratata de Ambasada Austriei in Romania, dar si de Presedintia UE, reprezentata actualmente de Irlanda - va fi organizata la Bucuresti, in 23-24 mai 2013, in prezenta mediului de afaceri si comunitatii financiar-bancare, o editie speciala a Forumului Inovarii Sociale si Economice Dunare - Marea Neagra (aflat la editia a III-a) care sa stabileasca coalitii optime de parteneri si sa impulsioneze candidatura comuna a detinatorilor de interese in regiune la oportunitatile si programele de finantare UE si internationale existente si viitoare.

Pentru informatii suplimentare, cei interesati pot consulta sectiunea speciala dedicata SUERD din cadrul paginii de internet www.HouseofEurope.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jose
You've really irmpsesed me with that answer!
Andi
Keep it coming, witrres, this is good stuff.
Cami
Well there have been instances of HSV I or II being trsttmianed without an active outbreak. i don't think it's as common though. HSV I is extremely common and can be dormant for a long time, some people never had symptoms. you may have had this while you were in a relationship with her. it's hard saying whether or not you'll pass it on. she may already have the virus. just be honest with her.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar