transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-08-2013

eMAG deschide centru de dezvoltare al retailerului online in Craiova

eMAG deschide centru de dezvoltare al retailerului online in Craiova

eMAG își continuă dezvoltarea prin deschiderea unui hub de programare în Craiova. Acesta este primul centru de dezvoltare al retailerului online din afara Bucureștiului.

“Sunt mulți tineri talentați în țară și de aceea am vrut să punem bazele unor centre de programare și în teritoriu. Avem multe proiecte la care lucrăm, dar și mai multe încă în așteptare pentru care vrem să aducem forțe proaspete”, spune Irina Mincinopschi, HR manager eMAG.
 
Din 2010 până azi, departamentul de software development al eMAG a crescut de 10 ori ca număr de angajați, compania recrutând în mod constant specialiști în PHP, Linux și alte tehnologii web.

“eMAG este o companie de tehnologie, cel puțin în egală măsură cu cea în care este un retailer. Noi înlocuim zi de zi experiența de cumpărare dintr-un lanț de retail cu una mult mai personală și eficientă, din fața calculatorului propriu. Putem spune că am replicat în mediul digital tot ceea ce se întâmplă într-un lanț de sute de magazine, atât ca vitrină cât și ca procese din spate, iar acest ecosistem de aplicații este dezvoltat în totalitate de noi și este cel mai mare diferențiator al nostru”, spune Radu Apostolescu, Vicepreședinte și  Director de Dezvoltare eMAG. “Ritmul în care ne dezvoltăm, piețele diferite pe care vrem să intrăm și proiectele pe care le avem - toate acestea ne-au făcut să fim mereu în căutare de cât mai multe talente pe partea de programare.

Avem planuri cel puțin ambițioase iar ca să le ducem la capăt cea mai bună opțiune pentru noi este să angajăm cei mai buni programatori.”

Anual, peste 1000 de CV-uri de programatori trec prin departamentul de HR, recrutarea de talente în această zonă fiind o prioritate constantă pentru eMAG.  “Lucrăm cu câteva firme recrutare de la care am primit multe CV-uri ale unor oameni foarte buni, care nu vroiau relocare în București. Așa am început să luăm în calcul deschiderea unor centre locale de dezvoltare, în diferite părți ale țării”, spune Irina Minicinopschi, HR manager eMAG.

“Pe primul dintre acestea l-am deschis la Craiova fiindcă am găsit aici mult potențial și pentru că am vrut ca, într-o primă fază, să fim aproape de București pentru a testa modalitatea de lucru.” După Craiova, cel mai probabil vor urma alte asemenea hub-uri de programare, în diferite puncte din țară. “Ne interesează în același timp și să punem bazele unor parteneriate cu universitățile din Bucuresti cât și din țară”, adaugă Mincinopschi.

Hub-ul eMAG din Craiova va debuta cu o echipă de 7 programatori care vor lucra la platforma Marketplace și la alte proiecte interne de dezvoltare. Până la sfârșitul anului se prognozează că echipa din Craiova va ajunge până la 18-20 de angajați.

“Avantajul nostru principal, care ne va permite să lucrăm cu echipe de programatori aflate oriunde în țară, este axarea pe metodologii agile de programare”, spune Tudor Manea, IT& Software Development Director la eMAG.” Vom lucra în echipe standard de 6-7 oameni, fiecare echipă fiind responsabilă de un anume produs de business.”
 
Și recrutarile din capitală vor continua, echipa de dezvoltare de software a eMAG fiind într-o creștere accelerată pentru a acoperi proiectele de business implementate de companie în următoarea perioadă.
Despre eMAG
 
eMAG este cel mai mare magazin online din S-E Europei și unul dintre creatorii pieţei de comerţ online din România. În 2012, eMAG vândut un produs la fiecare 10 secunde – de la laptopuri la electrocasnice, cărți, jucării sau produse cosmetice – și a livrat 12 milioane de tone de coletele în toată țara. 

Lansat în 2001, eMAG s-a plasat în pozitia de lider constant al pietei, ca urmare a orientării sale permanente catre client, manifestată prin servicii ce creează noi standarde în piață, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garanția Plus și Deschiderea coletului la livrare. eMAG se extinde permanent, atât cu noi categorii de produse prin eMAG Marketplace, prima platformă online din România care grupează mai mulţi retaileri, cât și prin noi deschiderea de noi showroom-uri în țară. În prezent, rețeaua de showroom-uri eMAG a ajuns la 10 – fiind prezente  în Bucureşti, Iasi, Brasov, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Constanta, Craiova, Oradea și Galați.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Svetlana
In legatura cu clarudire cadou sau vouchere cadou cum mai sunt numite, eMAG a oferit de-alungul timpului in doua moduri acest carduri cadou:1. Cardul cadou se scade direct din valoarea produsului (ex: Card Cadou in valoare de 10% pentru orice televizor Samsung achizitionat, astfel avem un tv de 2.000 lei caruia i se aplica automat in cosul de cumparaturi un acrd cadou de 200 lei (10%) si suma de plata finala va fi de 1.800 lei). Poate va intrebati de ce card cadou si nu reducere? folosesc carduri cadou in primul rand pentru ca nu veti putea introduce un alt card cadou sau voucher, etc. (da, nici cele de la profitshare) si in al doile rand banuiesc ca oferind carduri cadou ies mai ieftin la impozite (banuiesc, nu sunt sigur!).2. Card cadou care se ofera atunci cand achizitionezi un produs si care poate fi utilizat ulterior doar intr-o perioada bine definita si de obicei doar pentru anumite categorii de produse (uneori se impune si o suma minima a comenzii pentru a putea utiliza acel card cadou). Am avut cateva carduri cadou (peste 10) in ultimul an si doar 2 le-am utilizat din cauza restrictiilor impuse).Sper ca am fost de folos!
Necmi
My hubby and daughter would love these as they are huge pleuld pork fans. I just made chickpea burgers over the weekend and my hubby loved them but when I asked him if he would choose a veggie burger over a meat burger, he went with the meat. Gotta love the honesty and he is a guy after all.Love that your mom has her own hot sauce, how cute is that.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar