transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-05-2016

eMAG recruteaza interni in Bucuresti, Craiova si Iasi in programul Talent Internship 2016

eMAG recruteaza interni in Bucuresti, Craiova si Iasi in programul Talent Internship 2016

eMAG continuă programul Talent Internship si deschide 20 de pozitii de interni în sase din echipele companiei: Software Development, Web&Mobile Platforms, Targeting Search&Listing, Comercial Platform, Finance si HR. Noutatea acestei editii vine din deschiderea rolurilor din Web&Mobile si Targeting, Search&Listing, două zone provocatoare si din ce în ce mai importante în experienta de cumpărare a clientilor eMAG. Aflat la cea de-a treia editie, eMAG Talent Internship se adresează studentilor si absolventilor cu competente tehnice, economice si umaniste, din Bucuresti, Craiova si Iasi.

Înscrierile se desfăsoară în intervalul 16 mai - 3 iunie 2016, iar perioada de Internship va avea loc în lunile iulie si august. Toate posturile de internship vor fi plătite pe întreaga durată a programului, iar la final cei mai performanti dintre participanti pot fi angajati în cadrul eMAG.

„Invităm si anul acesta studentii si absolventii de facultate să trăiască experienta eMAG, direct din culise, în cadrul programului eMAG Talent Internship.  Am ajuns la cea de-a treia editie deja si ne bucurăm că de la an la an aducem în echipa noastră generatii noi de tineri curiosi si într-o permanentă căutare de idei out-of-the-box. Anul trecut, peste 2600 de studenti au aplicat în programul nostru.  Noii interni vor fi mentorati pe parcursul întregului program de specialisti din companie.

Pe lângă suportul pe care îl vor primi de la acestia, internii vor fi implicati si în programe de învătare, care le vor sutine dezvoltarea si integrarea în cultura si echipele eMAG”, spune Cristina solea, manager de recrutare eMAG.

Programul le oferă participantilor sansa de a lucra alături de oameni cu experientă la dezvoltarea unor proiecte de impact pentru business-ul eMAG si de a acumula experientă în domenii precum software development, web&mobile, targetare, financiar si resurse umane.

Pentru Bucuresti, eMAG deschide 17 pozitii în sase arii de business. Tinerii care se înscriu în programul de internship din Craiova si Iasi vor lucra în cadrul centrelor de dezvoltare software din cele două orase.

Aplicantii pentru una din cele 20 de pozitii deschise se pot înscrie accesând link-ul cariere.emag.ro/internship până la data de 3 iunie 2016. După perioada de înscriere, aplicantii vor intra într-un proces interactiv de selectie pe parcursul lunii iunie.

Fondat în 2001 de antreprenori români, eMAG este un pionier al pietei de comert online din România si a devenit un lider regional, cu prezentă în Bulgaria, Ungaria si Polonia. De 15 ani investeste constant în servicii care ajută clientii să salveze timp si bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România.

Cu o gamă de produse în continuă crestere atât prin oferta proprie, cât si prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta si comanda orice, de oriunde. Clientii beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finantare în rate prin eCredit, aplicatia de mobil si „Plata cu un click”, serviciul de comandă instant prin swipe.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar