transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-04-2016

Ensight Management Consulting recruteaza stagiari in domeniul consultantei de management

Ensight Management Consulting recruteaza stagiari in domeniul consultantei de management

Ensight Management Consulting lansează prima campanie de recrutare de studenti si absolventi pentru programul de internship din acest an. În fiecare an, de 7 ani, liderul pe piata companiilor românesti de consultantă în management, organizează evenimente de selectie de stagiari pentru programul de internship.

Ensight Internship Challenge se adresează studentilor din anii terminali si absolventilor, de universitate sau program de master din tară si străinătate, care doresc să urmeze o carieră în domeniul consultantei de management si financiară. Anul acesta, evenimentul va avea loc în data de 22 aprilie.

Selectia se va face pe baza solutionării în echipă a unui studiu de caz, iar cei mai buni dintre candidati, care vor arăta dinamism, pasiune si creativitate, vor avea posibilitatea de a lucra alături de consultantii Ensight pe diferite proiecte timp de trei luni, vor învăta metodologia de lucru si vor beneficia de oportunităti de dezvoltare profesională.

‘Primul pas în carieră e mai important decât crezi’ este mesajul campaniei Ensight Internship Challlenge 2016 si subliniază importanta unui program de internship pentru un absolvent la începutul carierei si necesitatea ca acest program să ofere absolventului un cadru real de dezvoltare profesională.

Cei interesati de acest program sunt rugati să se înscrie prin completarea unui formular accesibil pe www.ensight.ro/internship până la data de 13 aprilie 2016. 
De asemenea, studentii sunt invitati să participe la prezentările sustinute de către consultantii Ensight în universitătile din capitală.

Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina de eveniment.

Ensight Management Consulting este liderul pe piata companiilor românesti de consultantă în management, raportat la cifra de afaceri si numărul de consultanti.

De la înfiintarea sa în anul 2000, Ensight a evoluat continuu, dezvoltând un portofoliu complex de servicii de consultantă pentru următoarele arii de activitate: strategie, operatiuni, financiar, resurse umane si tehnologie, oferind astfel solutii integrate de consultantă si răspunzând nevoilor din ce în ce mai complexe ale companiilor.

Din anul 2014, Ensight Management Consulting este membru fondator al uneia dintre cele mai puternice retele de consultantă în management din Europa: Nextcontinent, cu 33 de birouri în 28 de tări si o echipă de 1.100 de consultanti.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar