transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-12-2023 4.6059 lei 4.9677 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-03-2016

Eugen Anicescu - noul Country Manager Coface Romania

Eugen Anicescu - noul Country Manager Coface Romania

Constantin Coman, Country Manager pentru Coface România, a acceptat o nouă provocare profesională preluând poziția de Group Director în cadrul Asiguratorului francez la Paris, după o activitate de aproape 16 ani, conducerea locală fiind preluată din Martie de către Eugen Anicescu, în prezent Managing Director al Diviziei de Asigurări.
 
Constantin Coman şi-a început activitatea în cadrul Coface în mai 2000 şi a contribuit semnificativ la dezvoltarea operaţiunilor grupului pe piaţa din România. Astfel, sub conducerea sa, Coface România a cunoscut o creștere a cifrei de afaceri de 55% în ultimii trei ani. De asemenea, încurajarea activităților de cercetare și poziționare a companiei Coface ca furnizor unic de servicii integrate cu abordare consultativă a dus la deschiderea a două birouri regionale în Cluj Napoca și Timișoara.
 
“Am trecut prin multe provocări și știu că nu aș fi reușit să ating rezultate atât de bune fără o echipă extraordinară, solidă, cu o cultură organizațională de leadership care are tot timpul în atenția sa clientul. Le mulțumesc tuturor pentru că împreună am făcut diferența pe piață, ajutându-ne partenerii să își atingă obiectivele. Performanțele recunoscute la nivelul grupului îmi dau încredere în viitorul strălucit al Coface România.”, a precizat Constantin Coman.   

Eugen Anicescu are o vechime de nouă ani în Coface România, în ultimii trei ani deținând poziția de Managing Director al Diviziei de Asigurări.

Alături de echipă, a consolidat poziția Coface în calitate de LIDER pe piața asigurărilor din România, coordonând departamentul cu cea mai mare contribuție în totalul cifrei de afaceri.

“Vom crește în mod sustenabil, pentru că așa cum ne-am obișnuit, ne vom axa pe atingerea țintelor de venituri și de profitabilitate, prin furnizarea celor mai bune servicii și produse. Coface are o echipă puternică în România și împreună vom continua dezvoltarea business-ului la nivel strategic și vom consolida poziția companiei pe piața asigurărilor de credite comerciale și a serviciilor de credit management. Din poziția noastră de experți în credit management, avem angajamentul ferm de a ne sprijini clienții să își protejeze și să își dezvolte afacerea.”, a declarat Eugen Anicescu, Country Manager, Coface România.       

Bine poziționată în urma realizărilor și a rezultatelor pozitive din ultimii ani, Coface România va continua să asigure dezvoltarea pe termen lung și să își consolideze produsele lansate pe piața managementului riscului de credit.

Eugen Anicescu și-a început cariera în 2001, în cadrul Generali Asigurări, unde a deținut funcția de Head of Reinsurance. Din 2007 lucrează în cadrul Coface România și a avut, de-a lungul timpului, mai multe funcții strategice, precum Credit Insurance Manager între Aprilie 2007 - Ianuarie 2011, Deputy Managing Director, în perioada Ianuarie 2011- Septembrie 2012. În Octombrie 2012, a fost numit Managing Director, poziție pe care a deținut-o până în luna Martie 2016.  

Eugen Anicescu, 39 de ani, este absolvent al Academiei de Studii Economice București, având un Master în Business Administration în cadrul aceleiași Universități.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar