transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-01-2014

Florentina Totth - noul Country President al Schneider Electric Romania

Florentina Totth - noul Country President al Schneider Electric Romania

Incepând cu data de 1 februarie 2014, Schneider Electric o numeste în functia de Country President al subsidiarei din România pe Florentina Totth. Până la această dată, Florentina ocupă functia de Vicepresedinte al Diviziei Energy în cadrul companiei.

Florentina Totth are o experientă vastă în vânzări, marketing si management general, cariera sa de până acum fiind legată în special de industria IT&C. Anterior achizitiei APC de către Schneider Electric, Florentina Totth a construit organizatia locală APC România, ocupând functiile de District Manager (2003-2007), Country Manager România (2007-2008) si Country Manager România si Bulgaria (2008-2009). Ulterior, Florentina a făcut parte din echipa de top management a Schneider Electric România, având responsabilitatea gestionării mai multor divizii: IT, Power Solutions & Services, Buildings si Energy.

Numirea Florentinei Totth la conducerea organizatiei locale marchează două premiere pentru Schneider Electric România: prima si cea mai importantă este că, la 17 ani de la înfiintarea subsidiarei locale, la conducerea acesteia este un român, urmând tendinta generală din cadrul grupului, iar cea de-a doua este învestirea primei femei în această functie.

„Încep cu entuziasm un nou capitol în cadrul companiei si sunt convinsă că Schneider Electric îsi va continua povestea frumoasă în România, datorită pasiunii si eforturilor comune ale echipei noastre si ale partenerilor care ne sunt alături, precum si datorită încrederii pe care ne-o acordă clientii nostri. În perioada următoare, ne-am propus să ne mentinem obiectivele de crestere prin misiunea noastră de a ajuta companiile si populatia să utilizeze într-un mod mai eficient resursele de energie”, a declarat Florentina Totth, Country President Schneider Electric România.

Florentina Totth îl succedă în această functie pe Saulo Spaolanse, care îsi încheie cu succes mandatul de Country President în România, început în ianuarie 2011.

În următoarea perioadă, Saulo Spaolanse va ocupa o functie similară la conducerea subsidiarei Schneider Electric din Singapore.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar