transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-01-2014

Francois Petry - noul Director General al Holcim Romania

Francois Petry - noul Director General al Holcim Romania

Francois Petry, francez, în vârstă de 47 de ani, a fost numit în functia de Director General al Holcim România începând cu 1 februarie 2014, în locul lui Daniel Bach, care a devenit recent Area Manager pentru Asia de Sud-Est.

Francois Petry, în prezent Manager General Agregate în cadrul Holcim Franta, s-a alăturat Grupului în 2008 în functia actuală. Anterior a lucrat într-o companie de constructie de drumuri timp de nouă ani, iar apoi, timp de opt ani, a detinut functia de Manager General în industria deseurilor. Francois are o diplomă în Inginerie de la ParisTech, Ecole Nationale Superieure d’Arts et Metiers, precum si un executive MBA de la Ecole des Hautes Etudes Commerciales de Paris (HEC).

“România este una dintre cele mai importante piete ale Grupului Holcim din Europa, având un potential semnificativ de crestere, astfel că sunt entuziasmat să preiau acest nou rol care aduce cu sine numeroase provocări, într-un mediu în plină dezvoltare. Nu va fi o misiune usoară, deoarece economia încă îsi revine de pe urma crizei mondiale, dar stiu că avem aici toate ingredientele necesare pentru a continua pe acelasi drum de succes: oameni talentati si devotati, dar si unităti de productie moderne si eficiente. Îi multumesc lui Daniel pentru modul în care a condus compania în ultimii trei ani si pentru echipa minunată pe care o lasă în urmă. Îmi asum angajamentul de a ne îmbunătăti în continuare rezultatele si de a păstra pozitia Holcim România ca una dintre cele mai respectate si atractive companii din industria constructiilor, o companie care creează valoare pentru toate părtile interesate, de la angajati la clienti, parteneri si comunităti”, a declarat Francois Petry.
În ultimii trei ani, Daniel Bach, elvetian, în vârstă de 50 de ani, a condus filiala Holcim din România în una din cele mai dificile perioade economice ale companiei.

În noul său rol de Area Manager pentru Asia de Sud-Est, va fi responsabil de filialele Holcim din Indonezia, Tailanda, Filipine, Vietnam, Malaiezia si Singapore.

„Misiunea mea de a conduce Holcim România a fost plină de provocări si o experientă memorabilă. Am avut ocazia de a lucra cu oameni dedicati, ambitiosi si pasionati. Sunt onorat că am fost liderul acestei echipe minunate de profesionisti cărora as dori să le multumesc pentru tot ce am realizat împreună. Holcim România este o companie cu fundamente solide: procese de productie de ultimă generatie, cele mai bune servicii pentru clienti si parteneriatul real cu comunitătile în care operează si în care are o contributie semnificativă. Datorită tuturor acestor atuuri, am deplină încredere în viitorul Holcim România”, a declarat Daniel Bach.

Holcim (Romania) S.A. detine 2 fabrici de ciment în Câmpulung si Alesd, o statie de măcinare si un terminal de ciment la Turda, 13 statii ecologice de betoane, 3 statii de agregate, 2 statii de lianti speciali si un terminal de ciment în Bucuresti. Holcim România are aproximativ 950 de angajati.

Holcim este unul dintre cei mai importanti furnizori de ciment si agregate (nisip si pietris), betoane si asfalt, dar si de servicii aferente acestor domenii de activitate. Grupul detine participatii minoritare si majoritare în circa 70 de tări, pe toate continentele.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar