transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-02-2024 4.6073 lei 4.9759 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-02-2013

Gabriel Sorbo preia conducerea Western Union in Romania

Gabriel Sorbo preia conducerea Western Union in Romania

Western Union (NYSE: WU), unul din liderii globali în servicii de plăti, anuntă că Gabriel Sorbo a preluat oficial coordonarea activitătilor companiei pe piata din România. Din pozitia sa de Director Regional, Gabriel Sorbo va fi responsabil de coordonarea operatiunilor Western Union pe pietele din Italia, România, Bulgaria, Cipru, Grecia si Malta. 

Sub conducerea sa, Western Union va continua să se concentreze pe extinderea retelei de Agenti din România, ajunsă în prezent la 5.700 de locatii. De asemenea, se va avea în vedere extinderea accesului consumatorilor de pe piata locală la serviciile Western Union prin canalele electronice.

“Sunt pregătit si decis să continuu implementarea strategiei de crestere a Western Union de a deveni o companie  multi-canal si multi-produs. Zona Europei si a Comunitătii Statelor Independente este un prim exemplu al acestei transfomări din cadrul Western Union, iar România este una din pietele noastre nucleu pentru introducerea noilor servicii si canale”, a spus Gabriel Sorbo.

Gabriel Sorbo are o experientă solidă în industria transferurilor financiare, din care 14 ani în cadrul Western Union. Înainte de pozitia ocupată în prezent, el a avut functia de Country Director pentru Italia si Malta, apoi pe cea de Director Regional pentru Italia, Grecia, Cipru si Malta, având responsabilitatea dezvoltării regionale a retelei Western Union si implementarea noilor canale de transfer de bani în toate pietele. Sub conducerea sa, Western Union a semnat acorduri de colaborare cu Agenti majori din retea si a lansat serviciile de transfer de bani direct din cont pe piata din Italia.Gabriel Sorbo este specializat în finante si a ocupat postul de Director Financiar al Western Union pentru regiunea Europei de Sud. Anterior, el a detinut pozitii de management contabil si financiar. 

Gabriel Sorbo preia conducerea Western Union în România de la Daniela Budurea, care a fost numită pe o pozitie de conducere regională în cadrul companiei la Viena.

The Western Union Company (NYSE: WU) este unul din liderii globali de pe piata serviciilor de plăti. Împreună cu organizatiile sale afiliate Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil si Western Union Business Solutions, Western Union le oferă clientilor săi modalităti rapide, fiabile si usoare de a trimite sau primi bani în locatii din întreaga lume, de a realiza plăti si de a achizitiona ordine de plată. Serviciile sub marca Western Union, Vigo si Orlandi Valuta au fost accesibile, pe 31 decembrie 2012, printr-o retea comună de aproximativ 510.000 de locatii ale agentilor în 200 de tări si teritorii. În 2012, The Western Union Company a efectuat 231 de milioane de tranzactii consumer-to-consumer la nivel global, realizând transferuri totale de 79 de miliarde de dolari între consumatori si a efectuat 432 de milioane de plăti comerciale.

Western Union este prezent pe piata din România din 1996. Western Union oferă modalităti rapide, fiabile si usoare de a trimite sau primi bani în sau din destinatii din întreaga lume.

În România, serviciul Western Union de Transfer de Bani este disponibil printr-o retea de peste 5.700 de locatii ale Agentilor, de la Capitală si marile orase si până la zone rurale îndepărtate.

Pe piata locală, Western Union colaborează cu Banca Românească - Membră a Grupului National Bank of Greece, Banca Transilvania, Bancpost, BRD – Groupe Societe Generale, Credit Europe Bank, Banca Comercială Carpatica, Raiffeisen Bank, Garanti Bank, Credit Agricole si Millennium Bank. În plus, serviciul Western Union este disponibil si prin Posta Română, Western Union Retail Services SRL si PayPoint.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
VkvmO1 I value the blog.Thanks Again. Keep writing.
crorkz matz
QUFB8Y Very neat blog.Thanks Again. Will read on...
crorkservice
SdPT3z Very good post. Will read on...
Samudra
I never comment on blogs bseauce I end up writing an essay that I end up coming across again years later. I end up feeling embarrassed about it. I then wonder why the individual even let me post. I check your blog regularly to learn something new, gain culture, and be entertained. I enjoyed seeing the similarities and differences in how the buildings are orientated. I liked the western strip mall at Dodge City. They look more appealing than they do today. Where the buildings look the same in every town in rural areas and the older parts are falling apart from neglect. Have you tried running Malwarebytes (with admin password), depending if it is a virus problem? AIDA32 was a good program to look at hardware and stuff.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar