transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-01-2014

Gala Premiilor de Excelenta HR Club 2014 - au inceput inscrierile

Gala Premiilor de Excelenta HR Club 2014 - au inceput inscrierile

Pentru al saselea an, comunitatea de HR din Romania recunoaste si premiaza excelenta in resurse umane si managementul oamenilor in cadrul Galei Premiilor de Excelenta HR Club, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului. Gala isi propune sa recunoasca profesionalismul in resurse umane prin acordarea celor mai inalte distinctii in domeniu.

Astfel, pe 10 aprilie 2014, Gala Premiilor de Excelenta va oferi premii pentru douasprezece sectiuni si va gazdui Directori de Resurse Umane, Directori Generali si lideri de business din cadrul celor mai importante companii din Romania.  

Categoriile deschise competitiei la Gala organizata de HR Club (Asociatia Profesionistilor in Resurse Umane din Romania) in 2014 sunt:

1. Management General cu trei sectiuni: 
Managerul de linie al anului
Echipa CEO - HR a anului - companii cu mai putin de 499 de angajati  
Echipa CEO - HR a anului - companii cu peste 500 de angajati

2. Proiecte de Resurse Umane cu noua sectiuni:
Cel mai valoros proiect de Recrutare si Selectie
Cel mai valoros proiect de Compensatii si Beneficii
Cel mai valoros proiect de Management al Performantei
Cel mai valoros proiect de Design Organizational
Cel mai valoros proiect de Formare si Dezvoltare
Cel mai valoros proiect de Strategie de Resurse Umane
Cel mai valoros proiect de Managementul Talentelor
Cel mai valoros proiect de Schimbare Culturala si Angajament
Cel mai valoros proiect de Legislatie si Relatii Industriale

Noutatea acestei editii consta in introducerea categoriei "Echipa CEO - HR a anului". Premiile pentru aceasta categorie vor fi acordate pe baza informatiilor completate in formularele de aplicare pentru sectiunile de proiecte de resurse umane. Se doreste, astfel, recunoasterea meritelor acelor echipe CEO - HR care dovedesc o colaborare de succes atat in implementarea proiectului descris in cadrul aplicatiei, cat si in alte proiecte si initiative importante pentru afacere.  

Proiectele inscrise in competitie trec prin 2 etape de jurizare.

In prima etapa, acestea sunt analizate de catre un juriu de specialisti (format din membri seniori ai HR Club, specialisti de renume), iar in ce-a de-a doua etapa, juriul este format din reprezentanti ai mediului de afaceri, manageri generali si antreprenori care nu vor avea proiecte inscrise in competitie.

Termenul limita de transmitere a aplicatiilor este 3 februarie 2014. Mai multe detalii despre procesul de aplicare si jurizare sunt disponibile in Ghidul Aplicantului. 

La fiecare editie, dupa desemnarea celor mai valoroase proiecte de resurse umane ale anului in cadrul Galei Premiilor de Excelenta HR Club, este editat Manualul de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane, un volum ce contine detalierea celor mai apreciate proiecte de catre juriul Galei. Cea mai recenta editie a Manualului cuprinde 29 de studii de caz, proiecte inscrise in competitie la Gala Premiilor de Excelenta din anul 2013.

Castigatorii editiei 2013 a Galei la sectiunile din cadrul categoriei “Proiecte de Resurse Umane” au fost companiile ArcelorMittal Galati, Coca-Cola HBC Romania, ING Asigurari de Viata si Pensii, Orange Romania, TenarisSilcotub, UniCredit Leasing Corporation IFN si Zentiva. La sectiunile categoriei “Management General”, au castigat Marinela Guina (National Field Director, Grup Sapte), Simona Nicolaescu (Founder, Dynamic Human Resources Grup), Antoaneta Curteanu (CEO, UniCredit Leasing Corporation).

HR Club este asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania. Infiintat in anul 2004, misiunea HR Club este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.

In prezent, HR Club are un numar de 450 de membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania. HR Club este membru al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) si membru al Federatiei Mondiale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). Din august 2013, HR Club este membru in Consiliul Economic si Social.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar