transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-07-2013

GEFCO isi continua parteneriatul cu Universitatea Politehnica din Bucuresti pentru practica tehnologica

GEFCO isi continua parteneriatul cu Universitatea Politehnica din Bucuresti pentru practica tehnologica

GEFCO România anunţă continuarea parteneriatului cu Facultatea de Transporturi a Universităţii Politehnice din Bucureşti, Departamentul de Transporturi trafic şi logistică. Derulat în cadrul programului Tripod, parteneriatul este la al treilea an şi vizează formarea şi dezvoltarea aptitudinilor de muncă pentru studenţii din învăţământul tehnic superior.

Proiectul derulat de GEFCO, care cuprinde organizarea practicii tehnologice a studenţilor din anul III ai Facultăţii de Transporturi, a urmărit consilierea, supravegherea şi îndrumarea activităţii de practică a studenţilor de către tutorii de specialitate ai companiei, apelându-se la o nouă abordare a stagiilor de pregătire practică.

Protocolul semnat de GEFCO cu Universitatea Politehnica este o convenţie de practică şi a inclus un total de 23 de studenţi în practică, astfel: 5 studenţi în practică în 2011, 10 studenţi în practică în 2012, respectiv 8 studenţi în practică în 2013. Avantajul acestui program este că faţă de clasicele două săptămâni de practică pe an, în prezent se centralizează toată practica în anul 3 de studiu pe o durată de aproximativ 11 săptămâni, ceea ce permite atât studentului, cât şi companiei GEFCO să fructifice cât mai bine această colaborare. În 2013, studenţii participanţi în program efectuează stagii de practică în departamentele Marketing şi Comunicare, Tender Center, IT, Calitate şi Mediu, Operaţiuni – transport rutier, Operaţiuni grupaj, Depozitare şi Administrativ.

Iniţiativa parteneriatului cu TRIPOD se înscrie în strategia GEFCO de susţinere a educării tinerei generaţii universitare şi de expunere a acesteia la un mediu economic real, la standardele şi condiţiile efective de muncă ale mediului economic din România. Nivelul programului de practică GEFCO a fost apreciat ca unul foarte ridicat de către cadrele didactice ale Universităţii Politehnice, fapt dovedit de notele maxime primite de către toţi studenţii din grupul GEFCO de-a lungul timpului. De asemenea, în 2011, câştigătorul premiului I pentru acest program a fost desemnat Bogdan Grigorescu, unul dintre participanţii la programul de practică derulat de GEFCO.Programul TRIPOD a fost iniţial planificat pentru o perioadă de 3 ani, însă Universitatea Politehnică din Bucureşti, alături de toţi membrii acestui parteneriat, intenţionează identificarea unor posibile soluţii pentru a-l continua în diferite forme şi în anii următori, în special prin atragerea de noi fonduri europene.

Prin reţeaua de parteneriate naţionale cu unii dintre cei mai activi agenţi economici şi instituţii publice de prestigiu, proiectul TRIPOD le oferă studenţilor oportunitatea de a desfăşura o practică eficientă, de a absolvi un stagiu de practică la standarde universitare europene, care le vor facilita căi de acces mai facile şi mai direcţionate către integrarea pe piaţa muncii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
only for 5 dollars
mSGo5w Thank you for your post.Really looking forward to read more. Really Great.
link building
oTZqol I really enjoy the post.Really looking forward to read more. Really Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar