transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-07-2013

Gilbert Porcherot este noul Presedinte al Alstom Romania

Gilbert Porcherot este noul Presedinte al Alstom Romania

Gilbert Porcherot, care a deținut funcția de Vice-președinte Global Power Sales pentru Europa Centrală și de Nord din anul 2011, este noul Președinte al Alstom în România. Totodată, domnul Porcherot va reprezenta Alstom în Bulgaria și Moldova. Gilbert Porcherot îl înlocuiește pe Jacques Chevrier, ajuns la vârsta pensionării. Pe durata celor zece ani de mandat, domnul Chevrier a contribuit la poziționarea Alstom ca jucător cheie în regiune, în sectorul energetic și în transport.
  
„Alstom a dezvoltat un business solid în România, care continuă să fie o piață strategică pentru Grup. Suntem de mulți ani aici și am reușit să dezvoltăm operațiuni puternice în toate sectoarele noastre: Power, Transport și Grid, cu o echipă de aproximativ 1.040 de angajați. Vom continua să furnizăm produse și servicii de calitate clienților noștri și să ne consolidăm prezența pe piața locală”, a declarat Gilbert Porcherot.

G. Porcherot lucrează în cadrul companiei din anul 1977. El are o vastă experiență internațională și a ocupat diverse funcții de conducere în Alstom, printre care General Manager al Tianjin Alstom Hydro (China) (2001-2003) și Vice-președinte Sales Hydro (2003-2008).

În perioada 2008-2013 a fost Vice-președinte Global Power Sales pentru China (2008-2011) și Europa Centrală și de Nord (2011-2013).Alstom este lider mondial în domeniul producerii și transportului energiei electrice, precum și în infrastructura feroviară. Grupul este un punct de referință pentru tehnologiile inovatoare și ecologice. Alstom construiește cele mai rapide trenuri din lume, precum și metrourile automate cu cea mai mare capacitate și furnizează soluții integrate pentru centrale la cheie și servicii asociate pentru o gamă largă de surse de energie, incluzând hidro, nuclear, gaz, carbune şi eolian. Alstom propune o gamă largă de soluții pentru transportul energiei electrice, în special în domeniul rețelelor inteligente (smart grids). Grupul are în prezent 93.000 de angajați în aproximativ 100 de țări și a înregistrat vânzări de peste 20 miliarde de euro și comenzi de aproape 24 miliarde de euro în anul financiar 2012/13.

Alstom este, de peste 20 de ani, un partener de încredere al României în domeniul energetic și al transportului. Cu aproximativ 1.040 de angajați în centrele de producție și birourile din București, Alstom este un furnizor tradițional de echipamente, servicii, soluții integrate și proiecte complexe pentru clienții săi din România, centrale electrice și clienți industriali, în domeniul producerii si transportului energiei, precum și transportului feroviar. În România, Alstom derulează proiecte de reabilitare bazate pe tehnologii avansate în sectoarele Power, Transport și Grid.  

Alstom Power furnizează tehnologia și expertiza necesare reabilitării complete a termocentralelor și hidrocentralelor, termocentrale şi centrale pentru producerea energiei din surse regenerabile la cheie, precum și servicii de mentenanță.
 
Alstom Transport este un furnizor cheie de sisteme de semnalizare în România, oferind soluțiile pentru sistemul feroviar ERTMS (Sistemul European de Management al Traficului Feroviar) către CFR S.A. și servicii de mentenanță către Metrorex.

Alstom Grid furnizează produse, servicii și soluții integrate de management al energiei electrice, de la producerea energiei electrice, la rețelele de transport și distribuție şi  până la consumatorul final.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
link building team
ZwdOlG Really enjoyed this article post.Much thanks again.
make money online
bmGPG2 Very neat post. Keep writing.
the best seo service
no99IW Awesome blog.Much thanks again. Really Great.
Mark
In view of the outstanding sucsecs of LRT in Manchester, Sheffield, Croydon, Nottingham, will the minister please explain why Leeds has been stuffed yet again! Not even one pathetic trolleybus route is likely to get the go-ahead now! Mind you, when his predecessor cancelled the Leeds Supertram Project, a DofT minion is quoted as saying that Leeds would be getting a much more cost-effective state of the art system; a sort of tram on wheels !!! WHAT!!! With attitud like that what chance is there? Just what has Leeds done to offended the DOT so much?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar