transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-02-2024 4.6073 lei 4.9759 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-03-2013

Inscrie-te pentru programul international de voluntariat oferit de AIESEC Bucuresti (P)

Inscrie-te pentru programul international de voluntariat oferit de AIESEC Bucuresti (P)

AIESEC Bucuresti te invită să te înscrii până pe data de 21 martie, pentru programul international de voluntariat, Global Community Development Program (GCDP). GCDP-ul este unul dintre cele mai importante proiecte AIESEC, fiind prezent în nu mai putin de 100 de tări, printre care Brazilia, India, Taiwan, Polonia, Italia s.a.  Alege între social work, predare în limba engleză, psihologie, sociologie, training, project management, marketing, ecologie s.a. si timp de minim 6 săptămâni fii parte a unei experiente internationale!

Indiferent de tara în care alegi să pleci, din cele partenere, vei avea alături, pe tot parcursul experientei tale, echipa AIESEC din tara gazdă. Vei lucra într-un mediu international, cu tineri care au ales, ca si tine, un program de voluntariat AIESEC, iar reteaua ta de prieteni se va extinde la nivel global.
   
Avantajele unui internship cu AIESEC sunt lunga experientă de schimburi interculturale în Bucuresti si în lume, siguranta si varietatea optiunilor. Fii printre miile de tineri care aleg anual un GCDP si echipa AIESEC Bucuresti îti va oferi suportul pentru selectarea si aplicarea pentru un program, apoi pentru obtinerea vizei si a altor documente necesare. În plus, vei avea parte de traininguri de pregătire pentru ca experienta ta internatională să fie de neuitat. 

Înscrierea se face pe site-ul AIESEC Bucuresti ( http://www.aiesecbucharest.

ro ), urmând ca între 22-25 martie să aibă loc interviurile de grup, iar între 27-29 martie cele individuale. După aceste două etape are loc perioada de inductie care se desfăsoară între 1-10 aprilie, în cadrul căreia vei afla mai multe despre AIESEC si vei avea oportunitatea de a vorbi cu persoane care au fost plecate în diverse tări cu acest program.

Între timp, îti poti căuta deja internshipuri si poti începe pregătirea pentru momentul plecării, însă nu înainte de interviul final, care va avea loc între 12-14 aprilie.
 
AIESEC reprezintă cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezentă în peste 113 tări si teritorii si având o istorie de 62 de ani în dezvoltarea personală si profesională a tinerilor.

Organizatia oferă tinerilor o experientă de dezvoltare inedită bazată pe 10.000 de oportunităti de leadership, 10.000 de posibilităti de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activităti de învătare în cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 orase.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Augustina
naturally like your website but you have to check the sllnpieg on quite a few of your posts. Many of them are rife with sllnpieg problems and I in finding it very bothersome to inform the reality then again I will surely come back again.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar