transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-11-2013

Intel anunta 35 de angajati in echipa care dezvolta software educational la Cluj-Napoca

Intel anunta 35 de angajati in echipa care dezvolta software educational la Cluj-Napoca

Intel România anunță extinderea echipei locale cu 35 de angajați, care dezvoltă software educațional la Cluj-Napoca. Până pe 8 noiembrie 2013, aceștia au făcut parte din compania Kno, achiziționată la nivel mondial de Intel. Kno este lider în dezvoltarea de software educațional pentru clasele 1-12 și oferă soluții pentru eReadere și eTextbooks, unelte de colaborare și evaluare a activității din clasă, managementul licențierii și distribuției de cărți, precum și soluții complete pentru școli, incluzând date analitice despre activitatea și evoluția fiecărui elev.

Achițizia companiei Kno se subscrie misiunii Intel de a crea și extinde tehnologii de computing pentru a îmbunătăți viața fiecărui elev de pe glob. În urma achiziției, conținutul digital al bibliotecii Intel Education Solutions se ridică la peste 225.000 de titluri de cărți pentru clasele 1-12 și învățământul superior, prin parteneriate cu 75 de edituri de cărți educaționale. Platforma de conținut Kno este foarte similară cu abordarea comprehensivă a Intel Education Solutions, care asigură succesul elevilor și ale cadrelor didactice prin acces la patru elemente esențiale: produse, software, conținut și dezvoltare profesională a profesorilor.

Inovațiile Kno pot fi rulate pe diferite dispozitive și sisteme de operare, fie că este vorba de iOS, Windows sau Android. Compania are centre de dezvoltare de software educațional în Statele Unite ale Americii și India; în Europa unicul birou Kno este cel din Cluj-Napoca.

Intel și Kno au colaborat și înainte de achiziție, inovațiile Kno făcând parte din suita software Intel Education Solutions; de asemenea, Kno s-a aflat în portofoliul de companii al fondului de investiții Intel Capital.

La nivel mondial Intel depune eforturi susținute de a îmbunătăți modul de predare-învățare în clasele 1-12. Compania lucrează cu profesori și Guverne din peste 100 de țări, inclusiv în România, pentru a transforma educația. În ultimii 10 ani, Intel a investit peste 1 miliard de dolari în programe educaționale; peste 150 de milioane de elevi au beneficiat de soluțiile educaționale ale companiei, iar 11 milioane de profesori au fost instruiți să folosească tehnologia la predarea în clasă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar