transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-10-2013

Intel Romania Software Development Center va oferi 10 burse studentilor la licenta de la universitatile tehnice din Bucuresti

Intel Romania Software Development Center va oferi 10 burse studentilor la licenta de la universitatile tehnice din Bucuresti

Intel Romania Software Development Center oferă pentru anul universitar curent un număr de 10 burse studenților la licență de la universitățile tehnice din București. Bursele vor fi acordate pe o perioadă de 5 luni (februarie – iunie 2014) și se adresează studenților care își pregătesc lucrarea de licență într-unul din domeniile: Sisteme de Operare, Networking sau Perceptual Computing. În afară de suportul financiar, studenții vor beneficia de mentorat din partea inginerilor Intel România în dezvoltarea proiectului și de suport tehnologic în cadrul Intel sau a laboratorului de cercetare și dezvoltare Intel Student Open Lab găzduit de Facultatea de Automatică și Calculatoare.

“Anul acesta am suplimentat numărul burselor, ca urmare a rezultatelor pe care le-am avut cu prima serie de bursieri IRSDC, anul trecut. Ne dorim în continuare să atragem cei mai pasionați și motivați studenți, pe care să îi sprijinim să acumuleze experiență, lucrând cu cele mai noi tehnologii Intel, sub îndrumarea inginerilor noștri, la proiecte de cercetare și dezvoltare software relevante și cu aplicabilitate imediată. Practic, susținem profesionalizarea la cel mai înalt nivel a viitorilor ingineri”, a declarat Monica Ene-Pietroșanu, Country Manager Intel Romania Software Development Center.

Anul trecut, Intel Romania Software Development Center a oferit burse în valoare de aproximativ 33.500 de lei pentru susținerea studiilor de licență.

Studenții UPB interesați să obțină o bursă din partea Intel România, pot aplica pentru unul dintre proiectele anunțate pe www.diplodocus.ro, prin trimiterea CV-ului.

Studenții selectați vor susține interviuri cu profesori din universitățile tehnice și reprezentaţi ai Intel Romania Software Development Center, urmând ca lista bursierilor să fie anunțată pe site-ul http://intel.pub.ro/. La un proiect pot colabora maxim doi studenţi, sub îndrumarea unei echipe mixte formate din unul sau doi ingineri IRSDC şi un cadru didactic din universitate. Inginerii Intel România vor evalua, de asemenea, rezultatele parţiale şi vor ghida studenţii pe toată durata proiectului.

Pe lângă burse, Intel Romania Software Development Center anunță și patru stagii de practică pe o perioadă de un an. Cele patru poziții de internship se adresează studenților din ciclul de licență în an terminal, masteranzilor și doctoranzilor pasionați de programare în Linux, C sau C++.

Totodată, Intel derulează programe de internship pentru studenții din ani intermediari, pe perioada verii, în cadrul programului Intel Summer Experience.

Alături de programele de burse și internship, Intel organizează competiţii studenţeşti de programare paralelă şi în domeniul Open Source, cursuri şi workshop-uri cu studenţii.

Recent, Intel a anunțat că va oferi Universității POLITEHNICA din București un număr de 40 de plăci de dezvoltare Galileo destinate cursurilor, laboratoarelor și dezvoltării de proiecte de cercetare-dezvoltare software Open Source în domeniul universitar. UPB este una dintre primele 17 universități la nivel global care vor beneficia de placa de dezvoltare Galileo ce utilizează Intel Quark, cel mai nou procesor Intel, pentru a-și dezvolta programa de studiu, dar și pentru a susține studenții să inițieze proiecte de studiu individual. 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Tassio
Dan, Just another poitental customer hoping that you'll port these apps to Android. I currently have it on my iPhone and my 3 year old really likes it, but I'm moving to Android very soon. I think you'd be surprised at how well this would sell in the Google Play market. Thanks,Mark
Zizinho
Dan,This is by far the best educational game I have seen and used. My alsmot 6 year old daughter is so addicted, she is on it 2-4 hours a day. She has learned shapes, Abbreviations, Capitols, locations, flags in less than 10 days. She is a pro now. I tout this game to friends and family. I am a web devloper myself so I understand what you have done is amazing. Even I learned a lot myself never having really attempted to learn shapes and locations. I also have stack the countries which is great.Thank you!Manoj Joshi
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar