transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-03-2014

Intel Summer Experience 2.0. - campanie adresata studentilor, pentru internship-uri pe perioada verii

Intel Summer Experience 2.0. - campanie adresata studentilor,  pentru internship-uri pe perioada verii

Intel Romania Software Development Center,  centrul de cercetare si dezvoltare software deschis de Intel la Bucuresti, anuntă lansarea campaniei de recrutare a studentilor pentru internship-uri pe perioada verii, Intel Summer Experience 2.0. Ajuns la cea de-a doua editie, programul Intel Summer Experience se adresează studentilor din anii I, II si III de la facultăti cu profil tehnic, care doresc să îsi petreacă vara colaborând la proiecte de cercetare si dezvoltare de software, pe arhitectură Intel. Pentru cei mai talentati dintre ei, va exista oportunitatea conversiei în angajati full time sau extinderea stagiului de internship.

„Ne bucurăm să anuntăm o nouă editie a campaniei Intel Summer Experience, prin care ne căutam, practic, cei mai tineri colegi. Este sansa tinerilor pasionati de cercetare si dezvoltare de software să descopere cum pot să îsi pună în aplicare cunostintele si să se dezvolte profesional, încă din facultate”, a declarat Monica Ene-Pietrosanu, Country Manager Intel Romania Software Development Center.

Descrierea internship-urilor se regăseste, începând de astazi, pe http://intel.stagiipebune.ro/, aceasta fiind totodată si platforma pe care studentii îsi pot depune CV-urile. Momentan, sunt deschise 11 pozitii, majoritatea concentrate în zona dezvoltării de solutii software pentru platforme mobile sau dispozitive integrate (embedded).

Echipele din care vor face parte studentii selectati sunt Android Platform Engineering, Android QA, Open Source Security, Open Source Graphics, Yocto Development, Innovation & Pathfinding, Developer Products, Platform Analysis Center, din cadrul diviziilor Open Source Technology Center, System Technologies & Optimizations si Developer Products Division, din Grupul Intel Software and Services.

Printre cerintele minime pentru a putea participa la selectia de CV-uri se regăsesc, în functie de pozitia aleasă, cunostinte de limbaje de programare (C, C++, Java sau Python), sisteme de operare, retele de calculatoare, protocoale de retea. Pe parcursul celor trei luni de practică, studentii vor avea prilejul să dezvolte integral un proiect de cercetare si dezvoltare software pe tehnologii Intel, având acces la resursele tehnologice ale centrului. Ei vor fi ghidati de mentori si vor colabora în proiectele lor cu echipe de cercetare si dezvoltare ale Intel din diverse colturi ale lumii. Totodată, vor fi implicati în programe de training de dezvoltare personală si profesională, activităti de team building si workshop-uri dedicate.

Cu peste 800 de CV-uri primite, pentru 11 pozitii deschise, prima editie Intel Summer Experience, desfăsurata în anul 2013, a reprezentat un succes pentru Intel Romania Software Development Center. 6 din cei 11 studenti continuă să lucreze si astăzi la Intel.

„Internship-ul la Intel a fost prima mea experienta ca angajat. Mi-a depăsit asteptările, în cele 3 luni mi-am îmbunătătit atât abilitătile tehnice, cât si cele non-tehnice, si am descoperit lucruri noi despre mine, cum ar fi faptul că îmi place să lucreaz în echipă”, spune Alina Rublea (foto 1, dreapta), din echipa Android Development.

„Ceea ce m-a impresionat  pe durata stagiului a fost faptul că am avut ocazia să lucrez la un proiect mai mare decât cele din facultate si să interactionez cu angajatii Intel din România, dar si din alte tări, de la care am avut multe de învătat”, mărturiseste Marius Avram (foto 4), din echipa Yocto Development.

„Suntem impresionati de pasiunea pentru tehnologie si tenacitatea de care au dat dovadă primii participanti la Intel Summer Experince 2013. Sperăm să atragem studenti valorosi si în 2014 si să dezvoltăm relatii de durată cu acesti tineri talentati”, precizează Monica Ene-Pietrosanu.

Toate internship-urile sunt remunerate si, pe baza colaborarii oficiale dintre Intel si mediul universitar tehnic, sunt recunoscute ca practică. Studentii se vor întoarce la facultate în toamna anului 2014.

Pentru  anul 2014, perioada de depunere a CV-urilor este 6 martie –20 aprilie a.c. Stagiul de practică propriu-zis se va derula între 16 iunie -12 septembrie 2014.

Pe lângă stagiile de vară, Intel Romania Software Development Center derulează si un program de internship-uri pe un an, adresate studentilor din ani terminali, masteranzi sau doctoranzi. Pozitiile deschise sunt disponibile pe site-ul www.intel.ro/jobs. 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar