transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-01-2014

Jacopo Murzi, noul Managing Director al companiei farmaceutice Janssen Romania

Jacopo Murzi, noul Managing Director al companiei farmaceutice Janssen Romania

Începând cu luna ianuarie, Jacopo Murzi este noul Managing Director al companiei Janssen România. Anterior venirii sale la conducerea filialei din România, Jacopo Murzi a ocupat pozitia de Director de Vânzări si Marketing al biroului din Polonia.

Jacopo Murzi a absolvit Universitatea Politehnică din Milano si este licentiat MBA în cadrul scolii de Management a Universitătii Bocconi.

De-a lungul carierei, Jacopo Murzi a obtinut rezultate notabile în domeniul vânzărilor si al managementului de marketing, acestea fiind sustinute de expertiza dobândită în sfera consultantei strategice. El s-a alăturat companiei Janssen Italia în anul 2005, când a ocupat functia de New Business Development Manager. În Polonia, compania a devenit lider de piată din punctul de vedere al fidelitătii pacientilor fată de produsele si serviciile din portofoliul său, datorită abordării strategice si proiectelor coordonate din pozitia de Director de Vânzări si Marketing.

„În 2014, principalul obiectiv al companiei Janssen în România este acela de a oferi acces pacientilor români la portofoliul său de tratamente inovatoare, care pot conduce la cresterea ratei de vindecare, prelungirea duratei de viată, precum si la diminuarea perioadelor de spitalizare. În prezent, accesul la medicamentele noi este foarte scăzut comparativ cu cel din alte state din Uniunea Europeană. Obiectivul acesta face parte dintr-o strategie mai amplă, care prevede identificarea de noi modalităti menite să conducă la dezvoltarea unui sistem de finantare sustenabil al sistemului de sănătate din România.

În felul acesta pacientii români ar putea beneficia de conditii mai bune de tratament”, declară Jacopo Murzi, noul Managing Director al Janssen România.

Două dintre directiile principale ale mandatului său la conducerea Janssen vizează consolidarea reputatiei companiei în industria farmaceutică, prin corectitudine si transparenta initiativelor, precum si dezvoltarea statutului de bun angajator pe piata muncii din România.

„La nivel operational, ne dorim să continuăm cresterea companiei prin extinderea si actualizarea permanentă a portofoliului de produse, dar si să contribuim la programe educationale ce vizează diverse teme medicale si arii terapeutice. Programele pe care le vom initia în acest sens reflectă angajamentul si preocuparea Janssen la nivel global, si anume aceea de a fi aproape de membrii comunitătii căreia apartinem la rândul nostru, prin actiuni de responsabilitate socială si sustinerea cauzelor umanitare”, afirmă Jacopo Murzi.

Anterior, functia de Managing Director al companiei farmaceutice Janssen România a fost detinută de către Makis Papataxiarchis.

Scopul companiei Janssen este de a aborda si solutiona unele dintre cele mai importante necesităti medicale nesatisfăcute ale momentului corelate cu domeniile medicale: boli infectioase si vaccinuri, oncologie, imunologie, neurostiinte, boli cardiovasculare si metabolice.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar