transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-03-2016

KFC si Pizza Hut cauta peste 450 de persoane pentru echipele din noile restaurante

KFC si Pizza Hut cauta peste 450 de persoane pentru echipele din noile restaurante

Prezente în 23 de orase din România, lanturile KFC si Pizza Hut caută peste 450 de colegi noi pentru restaurantele care se vor deschide pe parcursul anului 2016. La KFC, cei interesati de un loc de muncă în cadrul companiei pot opta fie pentru un post de casier, fie pentru un job în bucătăria restaurantelor. La Pizza Hut, locurile de muncă pentru care candidatii îsi pot depune CV-uri sunt: ospătar, casier sau bucătar.

Cele mai apreciate avantaje ale unui job la KFC sau Pizza Hut sunt programul de lucru flexibil si trainingurile specializate, care îi ajută atât pe cei proaspăt intrati în echipă să se integreze usor si să îsi înteleagă atributiile, cât si pe cei cu experientă, care se pot dezvolta armonios în cadrul unei companii internationale. Noii angajati au acces atât la instruire practică în restaurant, realizată de experti, cât si la training-uri online, sub formă de cursuri si teste.

După aproximativ un an de la angajare, membrii echipei KFC care au performante bune intră în programul de Manager Trainee, având astfel ocazia să învete notiuni de management specifice activitătii din restaurant, să conducă o echipă si să se implice în experienta oferită clientilor.

„Stim că este greu pentru tinerii fără experientă să îsi găsească un loc de muncă. De aceea, noi le oferim sansa de a lucra pentru un brand international alături de care au posibilitatea să-si dezvolte o carieră. Angajatii KFC si Pizza Hut beneficiază de training-uri dedicate si au sansa de a avansa rapid în carieră, într-o echipă tânără, energică, pozitivă si ambitioasă.

De asemenea, începând cu luna februarie, am crescut salariile angajatilor cu o medie de 20% la nivel de restaurant. Cele două retele de restaurante sunt în continuă dezvoltare, astfel că avem disponibile locuri de muncă în foarte multe orase din România. În această perioadă căutăm peste 450 de colegi noi pentru restaurantele KFC si Pizza Hut pe care le vom deschide anul acesta la nivel national”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC si Pizza Hut România.

Cei interesati de un loc de muncă la KFC sau Pizza Hut au posibilitatea de a obtine un post fără experientă prealabilă, vârsta minimă pentru angajare fiind de 16 ani. Pe lângă salariul de bază, angajatii celor două lanturi de restaurante primesc bonuri de masă si bonusuri trimestriale, în functie de performante. De asemenea, se acordă cresteri salariale corelate cu vechimea acestora. Un alt beneficiu îl constituie programul flexibil, pe care acestia îl pot adapta în functie de necesităti. Ei pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau sase ore, fie pot lucra doar în weekend (vinerea, sâmbăta si duminica).

În acest an, în lunile martie si aprilie, lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut participă la două mari târguri de recrutare, în mai multe orase ale tării: Târgul de Cariere si Angajatori de Top. Reprezentantii celor două companii vor participa la târguri pentru a promova posturile vacante curente, însă si posturi noi ce vor apărea ca urmare a deschiderii unor noi restaurante, ca parte a planului de extindere din 2016. Retelele de restaurante KFC si Pizza Hut au peste 3,200 de angajati la nivel national.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar