transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-01-2014

Learn 2B a Banker @ Garanti - program dedicat studentilor sau absolventilor interesati de domeniul bancar

Learn 2B a Banker @ Garanti - program dedicat studentilor sau absolventilor interesati de domeniul bancar

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală, lansează proiectul “Learn 2B a Banker”, dedicat studentilor sau absolventilor interesati de domeniul bancar. Prin parteneriatul cu Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE), tinerii talentati au sansa să facă primul pas spre o carieră de succes în domeniul bancar si financiar.

Programul “Learn 2B a Banker” va fi remunerat si se va derula pe o perioadă de 4 luni, din februarie până în mai 2014. Participantii vor beneficia de un mix de informatii teoretice si experiente practice cu privire la produsele si serviciile din sistemul financiar bancar. Activitatea se va desfăsura în cadrul agentiilor băncii, iar tinerii vor avea astfel acces la o mare varietate de activităti specifice sistemului bancar, vor avea posibilitatea de a experimenta lucrul în mediul real de business, vor beneficia de training specializat si îsi vor dezvolta aptitudinile personale si organizationale. În plus, la sfârsitul programului, fiecare tânăr cooptat va avea posibilitatea de a deveni parte din echipa Garanti Bank.

“Garanti Bank si-a luat angajamentul de a sustine dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri si a economiei, iar acest lucru se reflectă si în colaborarea cu institutiile academice. ASE este un partener de valoare pentru noi, deoarece este una dintre cele mai bune universităti din România si o sursă importantă de viitori angajati, care îsi vor aduce contributia la dezvoltarea economiei locale. Colaborarea noastră a demarat în 2011 si a făcut posibil ca aproximativ 300 studenti din cadrul ASE să efectueze stagii de practică în cadrul companiilor din Grupul Garanti.

Ne bucuram ca astazi o parte dintre ei se numara printre colegii nostri”, a declarat Melania Jaravete, Director Resurse Umane Garanti România.

În cadrul Garanti Bank, tinerii vor găsi echipa, informatiile si resursele care îi vor stimula să îsi pună în valoare cunostintele, abilitătile si talentul. Astfel, zi de zi, ei vor experimenta lucruri noi si vor avea ocazia să inoveze, să descopere dar să se si descopere pe ei insisi, precum si să înteleagă mai bine mediul real de afaceri din România.

“Ne bucurăm ca participăm la acest program de traineeship si să le oferim studentilor  nostri oportunitatea de a acumula experientă practică în cadrul unei echipe de profesionisti. Tinerii reprezintă o resursă extraordinară, iar faptul că Grupul Garanti le oferă astfel de oportunităti si le arată că sectorul privat îi valorizează este foarte important pentru dezvoltarea potentialului acestora. Programul ”Learn 2B a Banker” este menit să dovedească studentilor că există oportunităti pentru a-si construi cariere de succes în România si că îsi pot valorifica eficient pe piata locală abilitătile pe care le  detin”, a declarat Prof. Univ. Dr. Nicolae Istudor, Prorector responsabil cu relatii interinstitutionale si cu mediul economico-social din cadrul Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Candidatul ideal pentru Garanti Bank:

plin de entuziasm si interesat să facă parte din una dintre cele mai dinamice echipe de bancheri
student sau absolvent studii superioare cu profil economic
cunoscător de limba engleză
bun comunicator
are abilităti practice si organizationale
gândeste original ("outside the box")
lucrează eficient în echipă
implicat si responsabil
are curiozitatea de a învăta si interesul să se dezvolte

Beneficii ale programului “Learn 2B a Banker”:
acumularea unei experiente practice de lucru în mediul real de business
training specializat
remunerare motivanta pe intreaga perioada a programului
dezvoltarea aptitudinilor personale si organizationale
oportunitatea de a rămâne în echipa Garanti Bank, în functie de performantă si posturile disponibile

La sfârsitul stagiului, fiecare participant va beneficia de
diploma de participare din partea Garanti Bank
scrisoare de recomandare, la cerere, pentru viitorii angajatori
oportunitatea de a fi una dintre primele optiuni în procesele ulterioare de selectie si recrutare pentru job-uri în cadrul Garanti România

Cei interesati să aplice sunt rugati să trimită un CV pe adresa - humanresources @ garantibank.ro, cu subiectul “Learn 2B a Banker”.  Etapa de selectie se va finaliza la începutul lunii februarie 2014.

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functionează compania Motoractive IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care functionează Ralfi IFN SA) si Garanti Credite Ipotecare (marca sub care functionează Domenia Credit IFN SA). Garanti Bank este o bancă universală detinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai profitabilă si a doua cea mai mare bancă privată din Turcia după active.

Turkiye Garanti Bankasi se regăseste în topul celor mai solide 20 de bănci din lume, potrivit clasamentului întocmit în luna mai a anului 2013 de Bloomberg, una dintre cele mai prestigioase agentii de stiri economice si de afaceri la nivel global.

Banca oferă o serie de produse si servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM si corporate, si este una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală. Prezentă în România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti si si-a extins prezenta natională prin sucursale si canale alternative, ajungând la o retea extinsă de peste 270 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii băncii, pentru tranzactii cu sau fără card.

Garanti Bank a fost premiată în iulie 2013 de către prestigioasa revistă internatională Global Finance pentru “Best Consumer Internet Bank in Romania” si “Best in Social Media in CEE Region”. Cele două distinctii au fost acordate în cadrul “World's Best Internet Banks Competition 2013”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar