transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-06-2014

Lidl a lansat programul de management trainee

Lidl a lansat programul de management trainee

Compania Lidl lansează un program de pregătire si specializare pe o perioadă de un an, începând cu 1 octombrie 2014. Pe parcursul întregii veri, proaspăt absolventii de studii superioare (2013-2014) se pot înscrie în acest program de management trainee, la finalul căruia, pot avea sansa să ocupe pozitii importante în cadrul Lidl România.

Pe parcursul programului de scolarizare, tinerii pasionati vor primi pregătirea profesională necesară, activând în toate departamentele companiei Lidl si participând la diferite seminarii de dezvoltare. În plus, vor avea un pachet salarial atractiv, care va creste după sase luni de la începerea programului. Pe lângă toate aceste beneficii, la final, se va organiza un Assessment Center, iar participantii care vor obtine rezultate bune la această ultimă etapă de evaluare vor rămâne angajati Lidl, pe o perioadă nedeterminată. Câstigătorii vor putea ocupa una dintre pozitiile pe care au reusit să se afirme si să aibă cele mai bune performante.

„Echipa de Succes Lidl se extinde si căutăm coechipieri pentru Campionatul de Management. Dorim să ni se alăture oameni pasionati, dornici să învete cât mai multe lucruri noi, care să tină pasul cu ritmul dinamic al companiei noastre. Pentru noi, investirea în generatia tânără este foarte importantă.

Dorim să le oferim tinerilor tot sprijinul pentru a se dezvolta profesional si personal într-un mediu prietenos, în care pot să beneficieze de foarte multe oportunităti.”, declară reprezentantii Lidl România.

Proaspăt absolventii de studii superioare (2013-2014) din România îsi pot depune candidatura pe site-ul oficial www.lidl.ro sau pe www.hipo.ro/Lidl până la sfârsitul verii. De asemenea, Lidl pregăteste o serie de prezentări pentru promovarea programului în câteva Universităti din România - Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca (28 mai); Universitatea Alexandru Ioan-Cuza, Iasi (30 mai); Academia de Studii Economice Bucuresti (2 iunie); Universitatea Politehnică, Bucuresti (3 iunie).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar