transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-03-2016

Lidl sprijina studiile tinerilor romani in Germania - noua editie Duales Studium

Lidl sprijina studiile tinerilor romani in Germania - noua editie Duales Studium

Noua editie a programului Duales Studium, initiat de Lidl, oferă tinerilor români sansa unei experiente internationale, acestia având posibilitatea de a studia în Germania în cadrul unei facultăti de prestigiu, beneficiind în acelasi timp si de pregătire practică pentru pozitia Sef de Vânzări.

Lidl investeste în viitorul elevilor români printr-un program destinat celor dornici să evolueze studiind în străinătate. Duales Studium se adresează viitorilor absolventi de liceu care au cunostinte avansate de limba germană. Programul se desfăsoară în Germania pe parcursul a trei ani, timp în care studentii urmează cursurile Facultătii de Comert din Heilbronn. De asemenea, acestia desfăsoară si o etapă practică în cadrul magazinelor Lidl. La sfârsitul programului, tinerii obtin o diplomă de licentă recunoscută international si experientă profesională.

"Scopul programului Duales Studium este acela de a oferi tinerilor o experientă internatională completă, utilă pentru dezvoltarea lor profesională si personală. Ne dorim ca studentii să se bucure din plin de beneficiile unui program educational, care cuprinde si o latură practică, esentială pentru viitorul lor. La sfârsitul programului, participantii primesc o ofertă de angajare la Lidl România, adaptată nivelului de pregătire si aptitudinilor lor“, a declarat Ileana stefan, Director de Resurse Umane Lidl.Cu ajutorul Duales Studium, tinerii vor dobândi cunostinte de bază de economie, abilităti de management si vor studia, printre altele, comert exterior, drept international, logistică si distributie si management intercultural. În plus, în functie de rezultate, într-un semestru din anul doi, ei pot urma cursurile de la o facultate parteneră din Australia sau din Marea Britanie.

"Experienta din ultimii trei ani a fost pentru mine nu doar un mod prin care am reusit să mă dezvolt atât pe plan profesional, cât si pe cel personal, ci si o provocare. În acest timp am învătat ce înseamnă Lidl si totodată să pun în practică cunostintele dobândite în perioada de teorie din cadrul facultătii. Lidl m-a învătat ce înseamnă munca în echipă, gândirea în procese, organizarea si planificarea standardelor. Pentru mine, programul s-a finalizat cu succes, deoarece, începând cu data de 15 noiembrie 2015, m-am alăturat echipei din Sediul Regional Lugoj din România ca Sef Vânzări", a afirmat Marina Gîrda, membră a promotiei 2012 – 2015 Duales Studium.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar