transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-03-2016

Locuri de munca la Schneider Electric - 17 posturi disponibile la Angajatori de Top, pe 25 - 26 martie 2016

Locuri de munca la Schneider Electric - 17 posturi disponibile la Angajatori de Top, pe 25 - 26 martie 2016

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei si automatizări, participă în perioada 25 – 26 martie la cel mai mare târg de carieră organizat la nivel national, Angajatori de TOP. Compania va prezenta, în cadrul evenimentului de la Sala Palatului, o ofertă atractivă de joburi si programe de internship pentru tinerii absolventi, sustinând, de asemenea, un workshop inedit despre diversitatea la locul de muncă.

„Participarea Schneider Electric la târgul de carieră Angajatori de TOP reprezintă o oportunitate importantă pentru companie de a lua pulsul tinerei generatii în căutarea unui loc de muncă, de a interactiona cu viitorii candidati si de a identifica la acestia acele valori care rezonează cu ADN-ul unic al organizatiei noastre. Îi asteptăm cu mare entuziasm pe cei interesati să descopere oamenii din spatele Schneider Electric si oportunitătile existente în cadrul companiei la nivel local”, a declarat Cristina Mancas, HR Business Partner Schneider Electric România si Republica Moldova.

La editia de anul acesta a târgului, Schneider Electric este prezentă cu o ofertă de 17 posturi disponibile, dintre care 15 se află în centrul de suport clienti din Bucuresti si sunt destinate vorbitorilor de limbi străine precum germană, maghiară, franceză, sârbă sau croată. Pentru anumite pozitii, este necesară si experienta în zona de customer support/order management sau promovarea de produse si servicii. Alte două pozitii pentru care compania caută candidatii potriviti, din rândul profesionistilor cu experientă, sunt cele de Recruitment Specialist si National Sales BMS Engineer pentru organizatia comercială.

Schneider Electric oferă oportunităti de angajare si pentru tinerii absolventi de studii tehnice din domeniul ingineriei electrice, o zonă provocatoare atât pentru companie, cât si pentru candidati. Pentru o pozitie de suport tehnic în limba maghiară, compania caută un potential angajat cu un nivel avansat de cunoastere a acestei limbi, care să deservească clientii maghiari, în ceea ce priveste aspectele tehnice care tin de echipamentele Schneider Electric.Mai mult decât atât, Schneider Electric îsi continuă preocuparea pentru pregătirea tinerilor absolventi, oferindu-le mai multe programe de internship în diverse departamente ale companiei. Specialistii Schneider Electric vor fi prezenti în cadrul târgului pentru a prezenta mai multe detalii despre această oportunitate tinerilor interesati.

Tot în cadrul evenimentului Angajatori de TOP, în data de 25 martie, începând cu ora 13:45, Schneider Electric va organiza workshop-ul „SkillShop: Different people, same team. This is how we play it!”, prin care lideri de echipă din centrul de suport clienti îi vor consilia pe tineri cu privire la cum să-si atingă potentialul si să se integreze într-un mediu multicultural, prin intermediul unor jocuri. Acesta va fi sustinut de Valentin Vasile si Alina Pencu, ambii ocupând pozitia de Team Leader Customer Care Center, Schneider Electric România. Participantii la acest workshop vor avea ocazia de a afla mai multe despre companie si despre cum pot transforma diversitatea de la locul de muncă într-un factor de succes.   

Schneider Electric este specialistul mondial în managementul energiei si automatizări. Realizând venituri din vânzări de 25 de miliarde de euro în anul fiscal 2014, cei 170.000 de angajati deservesc clienti din 100 de tări, ajutându-i să-si optimizeze consumul de energie si operatiunile, într-un mod sigur, fiabil, eficient si sustenabil. De la simple întrerupătoare la sisteme operationale complexe, tehnologia, solutiile software si serviciile noastre îmbunătătesc modul în care clientii nostri gestionează si automatizează operatiunile. Tehnologiile noastre interconectate remodelează industriile, transformă orasele si îmbogătesc vietile utilizatorilor. La Schneider Electric, numim această viziune Life Is On.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar