transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-09-2013

Lucian Marin - numit in functia de Director General Adjunct la Gothaer Asigurari Reasigurari

Lucian Marin - numit in functia de Director General Adjunct la Gothaer Asigurari Reasigurari

Lucian Marin, 41 ani, își începe mandatul de Director General Adjunct (Deputy CEO) în conducerea executivă a companiei de asigurări Gothaer Asigurări Reasigurări S.A.

Lucian Marin a ocupat anterior funcția de Director al Diviziei Non-Life de la Groupama Asigurări, conducând operațiunile de subscriere pentru majoritatea liniilor de asigurări corporate și deține o experiență de peste 17 ani în domeniul asigurărilor. S-a specializat pe dezvoltarea diviziilor Corporate, Management și Subscriere în companiile în care a lucrat, ocupând între anii 2000 și 2008 funcția de Director Asigurări Bunuri și Răspunderi în ASIBAN S.A., unde a dezvoltat cu succes strategia de subscriere și risc a companiei.

“Mă bucur mult să îl am alături pe Lucian și consider că alaturarea lui în echipa de conducere executivă a companiei Gothaer reprezintă un plus valoare pentru noi. Experiența lui dobândită de-a lungul timpului pe piața asigurărilor din România, profesionalismul lui, dar și abordarea sa personală își vor face simțită prezența și sunt convinsă că împreună vom face o echipă foarte bună axându-ne pe construcția unei companii de asigurări în plină dezvoltare care își propune ca, prin specialiștii săi, să fie prima opțiune pentru asigurări a clienților săi”, spune Anca Băbăneața, CEO Gothaer Asigurari Reasigurari.
 
Numit de către Consiliul de Administrație al Gothaer Asigurări Reasigurări și obținând toate avizele din partea Autorității de Supraveghere Financiară, Lucian Marin se va axa pe dezvoltarea diviziei Corporate precum și pe alte divizii sau departamente din cadrul companiei Gothaer.

De-a lungul carierei sale, Lucian Marin a făcut parte și din Consiliul de Administrație al PAID, a ocupat funcția de Președinte al Secțiunii Agro din UNSAR, a fost Membru al Forumului pentru Brokeri și Linii Comerciale din cadrul Groupama S.A., anterior lucrând pentru pentru ASIROM S.A., Garanta S.A.

și Ion Tiriac Insurance Company.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar