transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-02-2024 4.6073 lei 4.9759 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-02-2013

Madeline Alexander preia functia de Partener Coordonator Audit si Servicii de Risc in cadrul Deloitte Romania

Madeline Alexander preia functia de Partener Coordonator Audit si Servicii de Risc in cadrul Deloitte Romania

Pe fondul unei cresteri sustinute în domeniul serviciilor de audit, Deloitte România anuntă un nou lider al echipei de Audit si Servicii de Risc, Madeline Alexander preluând această functie după 11 ani de management performant în cadrul companiei.

Madeline Alexander s-a alăturat firmei membre Deloitte din România ca Partener în 2002. Are peste 20 de ani de experientă în domeniu si o carieră internatională care a început în 1991 în cadrul altei firme de servicii profesionale de top, în Statele Unite.

La acel moment, rolul său consta în monitorizarea si supervizarea echipelor de audit, pregătirea si analiza informatiilor financiare în vederea elaborării rapoartelor financiare în concordantă cu standardele US GAAP. A fost, de asemenea, implicată într-o serie de proiecte de listare la bursa din Statele Unite.

Fiind de origine română, Madeline Alexander s-a transferat în România în 1997, pentru a acorda asistentă societătilor nationale si multinationale în îndeplinirea cerintelor de audit si raportare financiară. 

Având în vedere buna cunoastere a limbii române si engleze, Alexander a fost unul dintre pionierii implementării Standardelor Internationale de Contabilitate, ca parte din echipa ce a colaborat cu Ministerul Finantelor, coordonând astfel procesul de armonizare a Standardelor Românesti de Contabilitate cu Standardele Internationale de Contabilitate.

Este licentiată în contabilitate, fiind absolventă a Universitătii Internationale din Florida, Miami; ca auditor, are o vastă experientă în implementarea standardelor US GAAP, IFRS si GAAP.

Alexander a asigurat legătura dintre Ministerul Finantelor si mediul de afaceri din România pentru a elabora si finaliza noul Cod Fiscal 2003, precum si pentru a implementa Codul Procedural în România.De-a lungul carierei, a coordonat numeroase proiecte de audit international si consultantă pe aspecte tehnice în cazul companiilor locale sau a diviziilor unor grupuri internationale cu operatiuni în Europa Centrală si de Est, cu precădere în industria prelucrătoare, de distributie, industria farmaceutică si bunuri de consum.

În calitate de lider al echipei Deloitte dedicată proiectelor în Sectorul Public, Madeline Alexander a consolidat reputatia firmei de auditor profesionist si de încredere pentru companiile de stat si institutiile guvernamentale. 

În paralel, Alexander este un membru foarte activ în mediul local de afaceri, prin intermediul mai multor asociatii de profil. Astfel, timp de trei ani a fost Trezorier si Director în Consiliul de Administratie al Camerei de Comert Americane, iar în 2004 a fost consilierul personal al Ministrului de Finante din România pe aspecte fiscale si contabile, precum si pe relatia cu mediul de afaceri international.

Este membru al American Institute of Certified Public Accountants si Georgia Institute of Certified Public Accountants, membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) si al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România (CECCAR).

Ahmed Hassan, Managing Partner Deloitte România, spune: „În cei 11 ani în care a fost Partener Deloitte, Madeline a dovedit că este un manager si un strateg excelent, dezvoltând cu succes portofoliul companiei. A avut o contributie semnificativă la cresterea companiei noastre, mai ales în ultimii ani, când situatia economică ne-a testat tuturor abilitătile de management si în afaceri. Am mare încredere că rolul său va fi esential pentru atingerea obiectivului nostru, de a deveni cea mai importantă firmă de servicii profesionale din regiune”.

Madeline Alexander a adăugat: „Sunt onorată de această numire, care dovedeste încrederea colegilor mei parteneri în abilitatea de a-mi asuma un rol atât de important. Prioritatea mea numărul 1 este să consolidez si mai mult practica de consultantă de Audit si Servicii de Risc, cu ajutorul echipei puternice de profesionisti tineri si extrem de dedicati si talentati”.

În prezent, Deloitte are 13 parteneri stabiliti în România, care deservesc clienti din diferite industrii, pe toate ariile de expertiză ale companiei: servicii de audit & risc, consultantă juridică si fiscală, consultantă financiară si consultantă de management. Firma si-a început activitatea în 1992, cu primul birou deschis la Bucuresti. Astăzi este una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din tară, cu aproximativ 400 de angajati. Serviciile sunt oferite de companiile Deloitte Audit SRL, Deloitte Tax SRL, Deloitte Consultantă SRL si Reff si Asociatii SCA, cunoscute împreună ca Deloitte România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar